Kas ustu sılıkon ve emzirme

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
Merhaba kızlar eskıler hatırlayacaktır.2.5 sene once kas ustu amelıyat oldum gogsumun orta hattı kalkık duruyo basından beri gecen sene doktoruma gıttıgımde vucut yapımdan kaynaklı boyle oldugunu soyledi emzırmeden sonra gel kısa operasyonla duzeltelım dedi suan hamıleyım doguma az kaldı ..bıkac kısı dısında amelıyatımı kımse bılmıyo hastanede emzirmede sorun yasayacakmıyım sıkıntımdan kendımı yiyorum hatta mart ayında meme usg yaptırdım sılıkon yuzeyleri ve süt bezlerimde hıc bı sıkıntı olmadıgını da soyledi radyolog sizce sıkıntı olurmu sılıkonlu ve emzıren annelere soruyorum?

Ne güzel bebek istiyordun zaten bence bunları düşünme üst tarafın kalkık lığı zaten deri ile alakalı senden başkalarının da böyle var kas zarı altında görmüştüm. bunlar emzirmeye engel değil emzirmenin yüzde 70 si psikolojik yüzde 30 si beslenme sen kendini rahat hissettiğin sürece emzirirsin. doğumdan hemen sonra foş foş süt olmaz ama ilk 24 48 saatte bi sürü oluyor birden iniyor süt sen düzenli emzir sütünde olur silikon bi engel oluşturmaz yiyeceğe abanmaya bile gerek yok çiğ fındık ceviz yeşillik taze soğan badem sütü bunlar süt oluşumuna etki ediyor sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…