Kas üstü silikon taktıranlarrr

Memnuniyetsizb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
5
2
32
Arkadaşlar merhaba. Ben 5 gün önce kas üstü 255 cc silikon taktırdım. Şimdi sitede gezinirken kas üstü taktıranların silikonları hissettiği belli olduğu gibi şeyler yazılıyor. Ben zayıf biri değilim. Acaba bu belirginlik hissi herkeste var mı, zayıflık mı etkiliyor acaba?

selamlar M Memnuniyetsizb . ameliyatınızı kime oldunuz acaba? bir de ağrı durumu nasıldı. Ben de hem dikleştirme hem de kas üstü silikon istiyorum ama görüştüğüm doktorlar genel olarak kas altına yönlendirdi. ben de ağrısından dolayı kasüstü olsun istiyorum. herkeste silikon ele gelmiyormuş, belli olmuyormuş. Bu anlamda endişeniz olmasın bence.

selamlar M Memnuniyetsizb . ameliyatınızı kime oldunuz acaba? bir de ağrı durumu nasıldı. Ben de hem dikleştirme hem de kas üstü silikon istiyorum ama görüştüğüm doktorlar genel olarak kas altına yönlendirdi. ben de ağrısından dolayı kasüstü olsun istiyorum. herkeste silikon ele gelmiyormuş, belli olmuyormuş. Bu anlamda endişeniz olmasın bence.
Canım sakın cayma kas üstüne yaptır . Doktorlar genelde kas altına teşvik ediyor.. normal meme anotomimizde zaten kas üstünde gelişiyor .

X