kas üstü meme protezi olanlar??

eva0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
3
0
27
Merhabalar,

Dün çok merak ettiğim estetik doktoruyla görüştüm. benim göğüslerim bence yok denecek kadar az ve biçimsizler. Fakat doktor bana yeterli dokum olduğunu ve kas üstü işlem yapacağını söyledi. ama izlediğim bilgilendirme videolarında ve gördüğüm resimlerde göğüsleri benden büyük olanlara daha kas altı işlem yapılmış. böyle olduğunu gördükçe benim kafam karıştı. aramızda kas üstünden estetik olan var mıdır acaba yardımlarınızı bekliyorum :)

Bana da ilk kas üstü yapalım dedi eğer ki gerek duyarsak ikinci yerimiz kalsın dedi benim de dokum çok azdı ilerleyen süreçte deri inceldikçe silikonlar belli oluyormuş böyle yazılar okudum dedim ameliyat tarihi almaya gittiğimde kas altı yapacaz dedi ve kas altı oldu

bende tam sizin başlığınıza yazmıştım :) sizin düşüncenizi yorumunuzu önemsediyse çok güzel olmuş ben de tekrar görüşüp o şekilde isteyeceğim ama kas altı olunca da bu sefer şelale görünümü gibi problemler varmış hepsinin bi derdi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…