Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kas üstü meme büyütmede meme dokusu ne kadar olmali???
Sorunuza aranan cevap; buna kişi değil doktor karar vermektedir. Kiminin göğüs dokusu göğüs kafesi vs . Benzeri etkenler kas üstü yönteme elverişliyken, kiminin değildir bu kişiden kişiye değişir ancak ille de öğrenmek istiyorsanız doktor olmadan b cup bir südyeni dolduran göğüs kalıbı yeterli gelebilecektir diye düşünüyorum. Şöyle bir durumda var ki sadece göğüs dokunuzun yeterli olması kas üstü yöntem için gerekli olmayabilir. Yani buna göğüs yapınız, kaburgalarınız omuz genişliği vs. Baz alınarak uygun görülebilecek bir işlem kas üstü. Meme dokusu az ise veya deforme olmuş büyük cup' lı memelere uygulanan bir yöntemdir. Kısacası bunu çevrenizdeki uygun bir estetik doktoru ile görüşmeniz gerekmektedir. Kararı ölçüleriniz ve göğüs dokunuza bakarak sizin için en iyi işlem neyse onu söyleyecektir....
Bana 2 doktor farklı yöntem söyledi biri kas altı . Biri kas üstü. O yüzden hangi yöntem diye kafam karışmıştı . Kas altına karar verdim umarım pisman olmam
Avantajları: proteziniz daha büyük durur, çünkü protezi örten bir kas yoktur, bilemiyorum büyük durması sizin için avantajmıdır ama sonuçta meme büyütme ameliyatı ne kadar büyük okadar iyi kas altı yönteme nazaran ameliyat ağrılarınız minimum düzeyde olacaktır çünkü kaslarınız kesilmeyecek.
Dezavantajları: yeterli dokunuz yoksa kas üstü takılan protezin belli olma ve yapay durma riskleri olabilir hele bir de büyük cc'li bir protez tercih edilecekse deyim yerindeyse top veya portakal koymuş gibi bir görüntü oluşabilir maazallah,, doktor işi bilmiyorsa.. Yıllar geçtiğinde protezi tutan bir kas olmadığı için yer çekiminin etkisi ile protezler kendini aşağı bırakacak ve sarkma oluşacaktır. Buda göğüs ucunuzun yukarıda protezden bağımsız saçma sapan ve orantısız gözükmesine sebep olabilir!!!
Kas altının avantajları ise; kas üstünde olduğu gibi yıllar geçtiğinde sarkma yapmaz, belli olmaz, doğal durur.
Dezavantajları; operasyon sonrası ağrılarınız kas üstüne nazaran daha hafif olur. Ben kas üstü olduğum için kas altında başka nasıl bir dezavantaj olabilir bilemiyorum :) bilen arkadaşlar yorumlayabilir..