Kaş stilime yardım edin (resimli) !!

Kızlar bana yardım edinn..kaş yapımdan oldukça rahatsızım.Kaç tane kuaföre gittim fakat istediğim kavisi hiçbiri veremeiyor.Son 4 aydır gittiğim kuaförüm de bir kaşın digerinden daha yukarıda onu düzeltmeliyiz ve biraz daha kalınlaşmalı diyor.Bende o günden beri badem yağı sürüyorum her akşam.Fakat hala bi sonuca varamadık..Resmimde kaşlarımın yapısı anlaşılıyo zaten ve istediğim kaş yapısının resmini de ekliyorum.Kaşlarımın bu hali alması için ne yapmalıyım daha :2:

Eki Görüntüle 1080436 Eki Görüntüle 1080437

Kız ebru gündeş değilmi şu :1: Bence kaşların güzel istedigin kaşta makyaj var sende kaş kalemiyle boyarsan öyle olur :))))

Aynen canim benim..istedigim tarza en yakin bunu bulabildim.artik bska care kalmadi kas kalemi almak sart oldu :o

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Ben senin kaşınıda çok begendim :16: Ama eksiklikler var işte doldurman gerekiyor fakat çok hafif boyamanı tavsiye ederim koyu olursa sert bir görüntü oluşur kendin kısaltabilirsen kaşını biraz kısalt kuaförde görmüştüm güzel oluyor :)

Ben senin kaşınıda çok begendim :16: Ama eksiklikler var işte doldurman gerekiyor fakat çok hafif boyamanı tavsiye ederim koyu olursa sert bir görüntü oluşur kendin kısaltabilirsen kaşını biraz kısalt kuaförde görmüştüm güzel oluyor :)

Evet kisa daha muntazam duruyor.kendim kesemem ama kuaforde kestirmesinde iki dk zaten :) tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim benim :)

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Bencede senin kaslarin daha guzel benim kaslarim istedigin gibi ama o modelin modasi gecti bence cok keskin ve yapmacik duruyor ben seninki gibi dogal dursun istiyorum:)

Back