• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş sorunu

hamaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar ben kaşlarımdan memnundum ve aldırmayı düşünmüyordum fakat bu yıl gözle görülür bir şekilde artma ve kalınlaşma gözlemledim yaşım 20 ve rahatsız olmaya başladım kalınlaşmasından bu sebeple biraz düzelttirmek istiyorum. Bir kere kuaförde aldırdıktan sonra sonra çıkanları cımbızla kendim kolayca alabilir miyim ?Kaşlarını kendisi alan varsa tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum a.s.

boşver ya aldırma başına dert alma bide onlar haftasını doldurmadan çıkıyor sonra cinnet geçiriyorsun.en iyisi çok kötü değilse hiç elleme

biraz beceri istiyor kaş almak
sırasını bozarsan çirkin görünebilir
kuaförde aldırmak en iyisi bence

bend e ilk aldırdığımda az alınmıştı ve güzeldi öyle dediğin gibi cıkanları kendim alıyım falan olmuyor ben beceremiyorum en iyisi cok kötü değilse elletme başa bele oluyor sonra hemde hiç memnun degilim ben kaç yere aldırdım bide düzelsin diye uzatarak gezdim kaç kere ama nafile

bır defa kuaforde aldır sonra aynı sırayla kendın alabılırsın cok sık ve gür degılse.

bence kendin al derim çünkü kuaförler yoluyoda yoluyo incecik kalıveriyo kaşlar:1no2:
en iyi insan kendini bilir ben şimdi kendim alıyorum çok memnunum hihoyyyt
kalın kaş daha güzel hem bir iki kendin alabilirsin dagınık yerlerini bence dene bişi olmazCADIARZU

ben hiç kuaförde kaş aldırmadım hep kendim aldım. Bir tek evleneceğim zaman gelin makyajı yapılırken azıcık düzeltme yapmıştı makyöz o kadar..kimseye güvenemem bu konuda. Zaten bakıyorum bütün kadınların kaşı aynı fabrikasyon gibi... özellikle dövme yaptıranlarda kızgın bir ifade oluyor...hayatta gitmem kuaföre. Yanlız benim merak ettiğim birşey var bazı yerde kaşlar üstten alınmaz deniyor ama aldıran var.. neden kaşın üstü alınmaz deniyor?

kaşlarını aldırdınmı bilemiyorum ama kesinlikle aldırma ben şimdi çok pişmanım olmadık yerlerden çıkıyo çıkması gereken yerden dökülüyo çıkmıyo napıcamı şaşırdım

eğer çok abartılı şekilde kötü durmuyorsa bence de aldırma kuaföre gidiyorsun kaş bırakmıyorlar herkes tek tip oldu artık birde aynı çizik kaşlar hiç aldırtmasan en güzeli

Back
X