Bir arkadaşım kullandı.Kullandığı süre boyunca iyiydi ama bırakınca çıkan kaşlar döküldü.Hint yagi kuallandim ben bir ara kirpiklerime iyi gelmisti :) dene belki ise yarar
Peki bu eose hakkinda bilgisi olan varmi kizlar?
Tam Nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?Bana karanfil iyi geldi.Çocukluğumdan beri bir kasım digerinden seyrek ve inceydi.Yapa yapa oda aynı seviyeye geldi.Hem doğal kaş farı yerine de geçiyor.
Hmm tesekkur ederim alıp denemeyi dusunuyordum da en iyisi hint yagi o zaman yine :)Bir arkadaşım kullandı.Kullandığı süre boyunca iyiydi ama bırakınca çıkan kaşlar döküldü.
Canım kuru karanfiller varya hani markette paket halinde bile satılıyor.Böyle tomurcuk olanlar o tomurcuk kısmını çakmakla biraz yakıyorsun.Biraz ılıyıp uygulamak için uygun sıcaklığa gelince kaşını boyar gibi uyguluyorsun.Siyah bir renk veriyor zaten esmer olduğum için evde dışarıda rahatça kullandım ben.Tam Nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?
Benim de bir kAşım diğerinden seyrek.
Rica ederi :))Hint yağı- tatlı badem yağı birde bemiks ampul bu tarifi kardeşim uyguladı almaktan küsen kasları gürleşti.Ama bana fayda etmedi.Kişiye göre değişiyor işteHmm tesekkur ederim alıp denemeyi dusunuyordum da en iyisi hint yagi o zaman yine :)
Sanirim evet ben bazen yapmaya useniyordum simdi iyi gerci kaşlar ama kirpiklere uzunluk katmak gurluk katmak hicbi zaman bozmazRica ederi :))Hint yağı- tatlı badem yağı birde bemiks ampul bu tarifi kardeşim uyguladı almaktan küsen kasları gürleşti.Ama bana fayda etmedi.Kişiye göre değişiyor işte
En etkılı olan ttlı badem yagı ve e vıtamını..Aslında kür şeklinde bişey istiyorum badem yağını denedim vazelin denedim vitamin ampullerini denedim ama maalesef hiçbirinde sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?