kızlar 2 yıldır sesu tüy sarartıcı kullanıyorum..bi çok yerde okudum tek kullanan ben değilmişim sırnaşık şey 1 dk bekletip siliyorum çok doğal duruyor..tabi bu bekleme süresi, rengi ne kadar açmak istediğine bağlı..
sarışın olmama rağmen kaşlarım inanılmaz koyudur kömür siyahı denemez belki ama siyahtır.
çözümüm çok basit sıvı peroksit %9 luk alıp sürüorum yaklaşık 1-2 saat bekletiyorum çok doğal oluyor rengi kırılıyor tavsiye ederim (aman kullanırken dikkat göze değmesin ve kaşlarınızı aldıktan hemen sonra sürmek gibi bi hataya düşmeyin cayır cayır yakıyor )
peroksitte kızıl yansımalar olmuyor mu? bende sarışınım ve kaşımı hep sesu tüy sarartıcıyla açıyordum fakat 1 haftada diplerinden siyah çıkıyor kırçınlı bir hal alıyor ve parlıyor. kaşlarımda 3-4 renk oluyor koyu kahve,açık kahve,kızılımsı sarı hani tüy sarartıcı hiç yoktan iyi . şimdi nette saç boyasıyla açtıklarını yazmışlar denedim tabi hemen 8.1 açık küllü sarı boya ve oksidanı karıştırıp yine kızıllık oldu kaşlarımda hatta tüy sarartıcıdan daha çok kızıllık oldu. kızıllık olmadan açılmıyor mu bu kaş yahuBayanlar benim saçlarım açık kahverengi ve kaşlarım simsiyahtı,sıvı peroksit kullanıyorum ben,çok açık renk olmasını istemediğim için yarım saat bekletip yıkıyorum,%6'lık daha az açıyor rengini ama benim için renginin kırılması bile yeterli,çok açık renk elde etmek istiyorsanız %9luk peroksiti yaklaşık 1 saat ya da daha fazla kaşınızda tutmanız gerekir sanıyorum
bir fotosunu atar mısın canım kaşlarının sana zahmetKızlar bildiğimiz tüy sarartıcı kremler.. "Vivet" markası yüz için kullanımlara da uygundur, ben saçlarımı bakır kullandığım için devamlı ihtiyaç duyuyorum, eskiden kuaförde yaptırırdım ama sıklığına bakınca pahalıya gelmeye başladı, ne gerek var sarartıcılar ile çok az bekleyip rengi çok güzel kırılabiliyor ve doğal geçiş sağlıyor. Bu arada boya kaşta doğal durmuyor bana göre, boyayanların aklında bulunsun :)
bir fotosunu atar mısın canım kaşlarının sana zahmet
benim saçlarım bakır kumral, ben de boyuyorum kaşlarımı, kuaförüm bana saç renginin iki üç ton koyusu yapmalısın demişti, saçlarımı bakıra kaşlarımı da koyu bi bakıra boyadı, şimdi ben de evde boyuyorum, gayet de doğal duruyor, sarı saça kahveye yakın bi kaş rengi hoş olur diye düşünüyorum benEn büyük problemlerimden biri kaş rengi..Saçları sarı yaptım ama bi uygun renk bulamadım kaşlara.Boyadan sürünce turumcumsu oluyor ve dipleri 2 güne geliyor siyah turuncu geziyorumTüy sarartıcı yaptım oldu altın sarısı güneşte ay gibi parlıyo rezelett Saç orjınal rengi kumral ama kaşlar daha koyu ve istediğim gibi kıramıyorum..Yardımcı olursanız sevinirm bnde
bal köpügü boyamıştm kaşları çok iyi durmuştu ama şimdi kaş için ayrı boya saç için ayrı ohoo yandık vallabenim saçlarım bakır kumral, ben de boyuyorum kaşlarımı, kuaförüm bana saç renginin iki üç ton koyusu yapmalısın demişti, saçlarımı bakıra kaşlarımı da koyu bi bakıra boyadı, şimdi ben de evde boyuyorum, gayet de doğal duruyor, sarı saça kahveye yakın bi kaş rengi hoş olur diye düşünüyorum ben
valla öyle maalesefbal köpügü boyamıştm kaşları çok iyi durmuştu ama şimdi kaş için ayrı boya saç için ayrı ohoo yandık valla
2 senedir sarıya boyuyorum sadece birkez kuaföre gittim zaten bidaha da gitmem.Ben evde kendi boyadığımda daha güzel oluoyrvalla öyle maalesefben kaş için koleston aldım eve bi damla boya bi damla yanındakı sıvıdan katıyorum hafif sürüyorum kaşlarıma max 2-3 dk bekleyip yıkıyorum, kaş boya tutmadığı için her hafta boya istiyor, gitmiyorum kuaföre.. zaten zamanım da yok nasıl gideyim, ayda bir de boya alıp kuaföre gidiyorum tamamdır ben urfada yaşıyorum ve burda kuaförler çok pahalı, aynı boyayı ben netten 30-35 liraya alıyorum, kuaşör o markayla boyayınca 150 lira istiyor... kendi kendimin kuförü oldum bunlar yüzünden
2 senedir sarıya boyuyorum sadece birkez kuaföre gittim zaten bidaha da gitmem.Ben evde kendi boyadığımda daha güzel oluoyrKuföre vereceğim paranın 5te 1 i ile on numara iş çıkarıyorum hem zamandan da tasarruf kuaför salonlarında sıra beklemektense
Kaşıda beceremiyorlar zaten profesyonel bi kuaförle çalışmak lazım o da bizi aşar gibi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?