Göz Makyajı kaş rengi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.401
133
kızlar selam,

burayı fazlaca kişi okuduğu için daha fazla fikir olabilir diye düşündüm bir süre kalabilir mi burada (sevgili moderatörlere bu ricam)

Saç rengim doğal açık kahverengi kaşlarım koyu kahvemsi. Saçımdan 3 4 ton koyu diyebilirim. Fotoğraflarda sanki kaşlarımı koyu koyu boyuyormuşum gibi koyu renkli çıkıyor. Çok kalın da değil ama bir hoş görünmüyor gözüme. saçlarıma göre biraz daha açık olsa güzel durur diye düşünüyorum kaş yaparken göz çıkarmamak amaçlı direkt hidrojen peroksitli açıcılardan kullanmayı da gözüm yemedi var mı bildiğiniz piyasada kaş açıcı ürünler ya da kullandığınız etkili formüller? Birden değil kademeli açmalı tercihimdir ama.

Bir de sizce kaş rengi saçlardan bir tık daha koyu mu olmalı biraz sert bir ifade katıyor diye düşünüyorum koyu kaşlar insana pek tercih ettiğim bir şey değil bu da. Sizce hangi şekilde daha hoş oluyor?

Bende 2-3gün kalan kaş kalemi varmı diye sorup kaçıyorum.
Kaş kalemi değil ama kaş maskarası var.
Hemde çok güzel kalıyor.
Hatta daha kullanışlı olması için önce kaş maskarasıyla boyuyorum daha sonra kaş kontür paletimdeki wax'la üstünden geçiyorum.2 gün gidiyor.

Benim sorunum alt kısımda bazı yerlerde kaş yok.
Şekilli olması için deriyi kaş kalemi ile boyuyorum oda kalıcı değil.
Sizdeki ürünler bu durumuda çözerse yazarmısınız?

Benim sorunum alt kısımda bazı yerlerde kaş yok.
Şekilli olması için deriyi kaş kalemi ile boyuyorum oda kalıcı değil.
Sizdeki ürünler bu durumuda çözerse yazarmısınız?
Önce kalemle boyayıp sonra wax sürebilirsiniz hem parlak hemde güzel gözükür kaşlarınız. Benimde üstte yok kendim önce maskarayla düzeltiyorum daha sonra kaş kontür setiyle şeklini veriyorum güzel oluyor ve kalıcı.
Tüy olmayan yerde tüy çıkartmak isterseniz sarımsak+vazelin yapabilirsiniz. İşe yarıyor tavsiye ederim.

Cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için

Ben tüy sarartıcı kullanıyorum sürüp 1 dk falan bekletiyorum sadece ama dikkat etmek lazım birden çok açılabilir de gerçi etkisi 1 aya geçiyo bende

koyultmuyor mu rengini öyle yapınca peki?

Ben tüy sarartıcı kullanıyorum sürüp 1 dk falan bekletiyorum sadece ama dikkat etmek lazım birden çok açılabilir de gerçi etkisi 1 aya geçiyo bende

turuncumsu bir sarılık yapıyor mu o hiç kullanmadım da döker mi bir de hassas bi de benim kaşlar iyice gitmesin

Bana kullandığınız ürünlerin ismini özelden yazabilir misiniz ve her renk tonu varmi acik kahve kahve siyah gibi

Kuaförde kas boyalaryla boyuyolr bi ton kirdirabilirsin rengini
devamlı kuaföre gitmek istemiyorum ya evde yapılabilecek bir şey arıyorum daha çok kuaförler de fiyat arttırdı hep bir de uzadıkça yenilemek lazım ayda bi kuaför işi zor olur diye düşünüyorum teşekkürler yine de

sarartılmış kaşlar, çirkin duruyo...

turuncumsu bir sarılık yapıyor mu o hiç kullanmadım da döker mi bir de hassas bi de benim kaşlar iyice gitmesin
Bende turunculaşmıyor ama tek sorun çok yakından bakınca bazı kaş telleri arasında renk farkı görüyorum ben. Daha cılız olanlar daha sarı oluyor. Bende dökülme yapmadı hiç ama kaşlarım gür denebilir.

Bana kullandığınız ürünlerin ismini özelden yazabilir misiniz ve her renk tonu varmi acik kahve kahve siyah gibi
Sizin mesaj kutunuz kapalı siz atar mısınız :)
3 farklı ton var kendinize uygun olanı seçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…