How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama kaş rengi sorunsalı :S

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar kas rengınızı nasıl acıyosunuz?benım kaslarım baya koyu renk sıyah gıbı sacım acık kumral..sac rengımle kasımı dengelemeye calısıyorum yuzde 6lık oksıdanla sadece kasımın rengı kırılıyo ben aynı renge getrmek ıcın napmalıyım yuzde 9luk oksıdan kızartr mı yardım edın bana???

aaa hiç denemedim kaşımı boyamayı zaten yok:) ama bence %6lık derine zarar vermediyse %9luk ta vermez ama saçına sürdüğün boyadan sürmeyi denesene...

tesekkurler cnm :)benımde kasım hem gur hem de koyu renkte yuzde 9lugu kızartr dıye surmeye korkuyorum cesaret edemedım bı turlu acık kumrala saca kızıl kas kaydirigubbakcemile3 boyayı da hıc denemedım bı ıse yaramaz dıye ama bı deneyebılırım

ben tuy sarartıcıyı surup 2 dakka kadar beklıodum eskıden rengını kırıodu ama dedıgın gıbı hafıf kızılımsılık oluo

ben evde saçlarımı boyarken her seferinde kaşlarımıda aldığım boyayla açıyorum tabi daha az tutuyorum saçıma göre hiçte dökülme filan yapmadı bende,bence sende deneyebilirsin bu yöntemi..

Back