• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşıntı...

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
merhaba arkadaşlar,
benim göğüslerimde inanılmaz bi kaşıntı var bazen dayanamıyorum o kadar tatlı kaşınıyo ki kaşıdıkça kaşıyasım geliyor sizce bu neden olabilir bi fikriniz var mı? başına gelen arkadaşlarım varsa fikirlerinizi bekliyorum.
şimdiden teşeşkkür ederim.

aah tatlım bide bendeki kaşıntıyı bi görsen ölücem sanki yara olcak artık kaşımaktan:)iyileşme süreciymiş bide his kaybı yerine geldiği içinmiş

bende amekıyat olalı 1 hafta oldu bendede yavasyavas kasınmalar mevcut ıyılesme durumuna gectığınden oluyor ıyı bısey yani:)

merhaba
ben de kaşıntıdan duramıyordum hatta uyuyamıyordum. doktorum bir ilaç önerdi ve kulladıktan sonra kaşıntım yok denecek kadar azaldı kesinlikle tavsiye ederim. ZYRTEC hap.

benim de nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam. bugün 5. günüm :12:

dıkıslerın ıyılesıyo bendede vardı aynısı..dıkıslerınden de hafıf acık sarı su gelırse panıklemee..dokuların ıılesmesının ısaretıdır..ben yasadım cunku evdede yanlızdım cok korktum ve dırek doktorumu aradım ve korkulcak bısey yok dedı bıde dıkıslerın oldugu yerden gelınce hafıf sızıntı seklınde panıklıyosun ama korkacak bısey yok yanı..

ayyy . :26: daha sızıntı falan olmadı ama,olursa aklımda bulunsun.muhakkak gelir mi o sıvı ? gelmezse dokularım iyileşmemiş demek mi olur ?

yok canım ılla gelcek yada gelmıcek dıyee bısey yok..ben masaj yaparken fazla bastırdım heralllde dıkısın bı yerınde cok ufak damla seklınde akmaya basladı ama onemlı bısey degıl yanı..sen cok panıklıyosun aklında olsun dıye yazdım..ben dıkısı actım dıye cok korkmustum estetık dıkıs cunku kendınden erıyenlerden sonrasında ız cok az kalıyo bazende hıc kalmıyo o dıkıslerde..daha oonce de amelıyt oldum ben ız bellı degıl suanda ama uzerınden 6 sene gectı tabıı.

gizem,ya ben ne zaman yan yatabilirim.yatarak uyumamı bile yasakladı doktrum.oturarak uyumaya calısıyorum o da en fazla günde bikac saat uyuyabiliyorum.yan yatmaya ne zaman müsade ediyorlar ? bugün 6.günüm :49:

gizem,ya ben ne zaman yan yatabilirim.yatarak uyumamı bile yasakladı doktrum.oturarak uyumaya calısıyorum o da en fazla günde bikac saat uyuyabiliyorum.yan yatmaya ne zaman müsade ediyorlar ? Bugün 6.günüm :49:

ya şu yatma problami çok kötü bir durum. Zaten uyku sorunum var. Yatarken bile belim ağrıyor. Ne yapacağım ben ya. Epey bi süre uykusuz kalacağım anlaşılan.

gizem,ya ben ne zaman yan yatabilirim.yatarak uyumamı bile yasakladı doktrum.oturarak uyumaya calısıyorum o da en fazla günde bikac saat uyuyabiliyorum.yan yatmaya ne zaman müsade ediyorlar ? bugün 6.günüm :49:

ben ıkıncı hafta bıttıkten sonra yan yatmaya basladım..ılk bırbucuk hafta bende yatagın arkasına ıkı tane yorgan katladım oturur vazıyette uyudum benım uykum derın oldugu ıcın sadece arada terledıgımde yada su ıcmek ıcın uyanıyodum..2 hafta dan sonra ben yan da yattım dumduz sırtustude yattım ama sen suan ıcın oturur vazıyette uyu yoksa kalkarken zorlarsın dıkıslerını onun ıcın doktorun sana oturuur vazıyette uyu dıyo cunku dumduz yattıgında ılk zamanlar kalkman zorluyo..
bak senın 1 hafta bıttı atlattın artık bundan sonrası daha kolay senın ıcın..ılk 5 gun bıtıımı rahatlıyosun zaten..

ben ıkıncı hafta bıttıkten sonra yan yatmaya basladım..ılk bırbucuk hafta bende yatagın arkasına ıkı tane yorgan katladım oturur vazıyette uyudum benım uykum derın oldugu ıcın sadece arada terledıgımde yada su ıcmek ıcın uyanıyodum..2 hafta dan sonra ben yan da yattım dumduz sırtustude yattım ama sen suan ıcın oturur vazıyette uyu yoksa kalkarken zorlarsın dıkıslerını onun ıcın doktorun sana oturuur vazıyette uyu dıyo cunku dumduz yattıgında ılk zamanlar kalkman zorluyo..
bak senın 1 hafta bıttı atlattın artık bundan sonrası daha kolay senın ıcın..ılk 5 gun bıtıımı rahatlıyosun zaten..

ne çabuk geçti bir hafta ya. ben ameliyat gününü beklerken geçmiyor sanki. ama sonçiçeğin ameliyat sonrası çabuk geçti gibi geliyor nasıl iş anlamadım.

ne çabuk geçti bir hafta ya. ben ameliyat gününü beklerken geçmiyor sanki. ama sonçiçeğin ameliyat sonrası çabuk geçti gibi geliyor nasıl iş anlamadım.

evet baksana bır haftayı atlattı artık onunde hıc bı sıkıntı kalmadı..

evet bana da cabuk geçti gibi geldi :6: ben cok rahat gecirdim bu süreci,dilerim diğer olacaklar da benim kadar rahat gecirsinler .

suan benimde yatağımın arkasında bi yorgan,önünde 3 tane yastık var.yan yatacağım günü iple cekiyorum.24 saat uyucam :86: yarın pansumana gidicem.doktorum insallah uygun görür.en azından banyo yapabilsem o bile yetcek.

suan benimde yatağımın arkasında bi yorgan,önünde 3 tane yastık var.yan yatacağım günü iple cekiyorum.24 saat uyucam :86: yarın pansumana gidicem.doktorum insallah uygun görür.en azından banyo yapabilsem o bile yetcek.

yıne sen ıı zamanda oldun bıde yazın yaptırsaydın o sıcaklarda bıraz zor oluyo..ben 1. haftada banyo yaptım ama doktorum dıkıslerıme bakarak karar verdı..

Bnim kaşıntım da dikişlerime sürdüğüm yara iyileştiren kremden olmuştu. İyice yedirmem gerrekiyormuş cildime. Şimdi allahtan rahatladım..

Back
X