Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaşıntı...
- Konu Sahibi nelit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
benim de nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam. bugün 5. günüm
dıkıslerın ıyılesıyo bendede vardı aynısı..dıkıslerınden de hafıf acık sarı su gelırse panıklemee..dokuların ıılesmesının ısaretıdır..ben yasadım cunku evdede yanlızdım cok korktum ve dırek doktorumu aradım ve korkulcak bısey yok dedı bıde dıkıslerın oldugu yerden gelınce hafıf sızıntı seklınde panıklıyosun ama korkacak bısey yok yanı..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
yok canım ılla gelcek yada gelmıcek dıyee bısey yok..ben masaj yaparken fazla bastırdım heralllde dıkısın bı yerınde cok ufak damla seklınde akmaya basladı ama onemlı bısey degıl yanı..sen cok panıklıyosun aklında olsun dıye yazdım..ben dıkısı actım dıye cok korkmustum estetık dıkıs cunku kendınden erıyenlerden sonrasında ız cok az kalıyo bazende hıc kalmıyo o dıkıslerde..daha oonce de amelıyt oldum ben ız bellı degıl suanda ama uzerınden 6 sene gectı tabıı.
gizem,ya ben ne zaman yan yatabilirim.yatarak uyumamı bile yasakladı doktrum.oturarak uyumaya calısıyorum o da en fazla günde bikac saat uyuyabiliyorum.yan yatmaya ne zaman müsade ediyorlar ? Bugün 6.günüm
ya şu yatma problami çok kötü bir durum. Zaten uyku sorunum var. Yatarken bile belim ağrıyor. Ne yapacağım ben ya. Epey bi süre uykusuz kalacağım anlaşılan.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
gizem,ya ben ne zaman yan yatabilirim.yatarak uyumamı bile yasakladı doktrum.oturarak uyumaya calısıyorum o da en fazla günde bikac saat uyuyabiliyorum.yan yatmaya ne zaman müsade ediyorlar ? bugün 6.günüm
ben ıkıncı hafta bıttıkten sonra yan yatmaya basladım..ılk bırbucuk hafta bende yatagın arkasına ıkı tane yorgan katladım oturur vazıyette uyudum benım uykum derın oldugu ıcın sadece arada terledıgımde yada su ıcmek ıcın uyanıyodum..2 hafta dan sonra ben yan da yattım dumduz sırtustude yattım ama sen suan ıcın oturur vazıyette uyu yoksa kalkarken zorlarsın dıkıslerını onun ıcın doktorun sana oturuur vazıyette uyu dıyo cunku dumduz yattıgında ılk zamanlar kalkman zorluyo..
bak senın 1 hafta bıttı atlattın artık bundan sonrası daha kolay senın ıcın..ılk 5 gun bıtıımı rahatlıyosun zaten..
ben ıkıncı hafta bıttıkten sonra yan yatmaya basladım..ılk bırbucuk hafta bende yatagın arkasına ıkı tane yorgan katladım oturur vazıyette uyudum benım uykum derın oldugu ıcın sadece arada terledıgımde yada su ıcmek ıcın uyanıyodum..2 hafta dan sonra ben yan da yattım dumduz sırtustude yattım ama sen suan ıcın oturur vazıyette uyu yoksa kalkarken zorlarsın dıkıslerını onun ıcın doktorun sana oturuur vazıyette uyu dıyo cunku dumduz yattıgında ılk zamanlar kalkman zorluyo..
bak senın 1 hafta bıttı atlattın artık bundan sonrası daha kolay senın ıcın..ılk 5 gun bıtıımı rahatlıyosun zaten..
ne çabuk geçti bir hafta ya. ben ameliyat gününü beklerken geçmiyor sanki. ama sonçiçeğin ameliyat sonrası çabuk geçti gibi geliyor nasıl iş anlamadım.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ne çabuk geçti bir hafta ya. ben ameliyat gününü beklerken geçmiyor sanki. ama sonçiçeğin ameliyat sonrası çabuk geçti gibi geliyor nasıl iş anlamadım.
evet baksana bır haftayı atlattı artık onunde hıc bı sıkıntı kalmadı..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
suan benimde yatağımın arkasında bi yorgan,önünde 3 tane yastık var.yan yatacağım günü iple cekiyorum.24 saat uyucam :86: yarın pansumana gidicem.doktorum insallah uygun görür.en azından banyo yapabilsem o bile yetcek.
yıne sen ıı zamanda oldun bıde yazın yaptırsaydın o sıcaklarda bıraz zor oluyo..ben 1. haftada banyo yaptım ama doktorum dıkıslerıme bakarak karar verdı..