- 8 Aralık 2024
- 71
- 24
- 3
evde test yaptınız mı?Merhaba güncellemek istedim reglim 6 gün gecikti pazartesini bekliyorum kan vereceğim ama her an regl olcak gibi bi sancım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde test yaptınız mı?Merhaba güncellemek istedim reglim 6 gün gecikti pazartesini bekliyorum kan vereceğim ama her an regl olcak gibi bi sancım var
Yapmadım direk kan vereceğim eğer pazartesiye kadar gecikme devam ederse sürekli evde test yaparak psikolojik olarak kötü oluyorumevde test yaptınız mı?
evet haklısınız evde yapılan testler insanı umutlandırıyor, aslında yarın verebilirsiniz kanı eğer gebelik varsa çıkar 1 hafta gecikmişsiniz…belirtileriniz var mıYapmadım direk kan vereceğim eğer pazartesiye kadar gecikme devam ederse sürekli evde test yaparak psikolojik olarak kötü oluyorum
Kasık ağrım var ara ara şiddetlenen biraz da başım ağrıyor onun dışında bişeyim yok ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilirim o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğimevet haklısınız evde yapılan testler insanı umutlandırıyor, aslında yarın verebilirsiniz kanı eğer gebelik varsa çıkar 1 hafta gecikmişsiniz…belirtileriniz var mı
inşallah bebeğiniz vardır hayırlısı olsunKasık ağrım var ara ara şiddetlenen biraz da başım ağrıyor onun dışında bişeyim yok ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilirim o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim
İnşallah ama bana sorarsanız ben şahsen hamile olduğumu düşünmüyorum her an regl olacakmışım gibi geliyor hissetmiyorum yaniinşallah bebeğiniz vardır hayırlısı olsun
Gerçekten öyle bizimde öyle bizde 3 aydır deniyoruz umarım ilerleyen zamanda güzel haberler alırızBenimde bir sürü belirtim vardı ama adet oldum bundan sonra gerçekten kafaya takmıycam en iyisi bu galiba daha iki üç aydır deniyoruz
kan testi verdiniz mi, son durumunuz nedirKasık ağrım var ara ara şiddetlenen biraz da başım ağrıyor onun dışında bişeyim yok ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilirim o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim
Hatırlıyorsan günümüz aynıydı ben de adet oldum kafaya çok takıyoruz galiba vücudumuzda ki en ufak farklı olan şeyi hamileliğe çeviyoruz o yüzden en iyisi kafaya takmamak adet uygulamasınıda sildim doktora gittim yine içim rahat olsun diye çok rahatladım 5 cm olan kistim 1 cm düşmüştü ve bu hamileliği engel değil folik asit verdi ve stresten uzar dur kafaya takma ne kadar takarsan o kadar olmaz hiç ummadığım beklemediğin anda olur dedi galiba öyle yapıcam buraya da artık girmicem bu hamileliği kafamdan atmam lazım bizim için en iyisi bu sana tavsiyem sende öyle yap hiç düşünmeBenimde bir sürü belirtim vardı ama adet oldum bundan sonra gerçekten kafaya takmıycam en iyisi bu galiba daha iki üç aydır deniyoruz
Aynen bende bi doktora gidicem kist falan varmı ne olur ne olmazHatırlıyorsan günümüz aynıydı ben de adet oldum kafaya çok takıyoruz galiba vücudumuzda ki en ufak farklı olan şeyi hamileliğe çeviyoruz o yüzden en iyisi kafaya takmamak adet uygulamasınıda sildim doktora gittim yine içim rahat olsun diye çok rahatladım 5 cm olan kistim 1 cm düşmüştü ve bu hamileliği engel değil folik asit verdi ve stresten uzar dur kafaya takma ne kadar takarsan o kadar olmaz hiç ummadığım beklemediğin anda olur dedi galiba öyle yapıcam buraya da artık girmicem bu hamileliği kafamdan atmam lazım bizim için en iyisi bu sana tavsiyem sende öyle yap hiç düşünme