Kaş ModeLLeri > SizLer için ..

musyasscımm kaşların hoşş ama bana inceee ben kalın kaşları seviyorumm zemuszemus

parlayanyildizimm resmini bekliyoruz :)

opal umarım yapabildim tatlım

musyas kaşlarının ortası çok açık
ayrıca sağ kaşını hafif bozmuşsun
kaşlarımı çok seviorummm Allah'm sana binlerce kez tşk edrm :)))
normal bnm ne kalın ne ince siyah ve çıkarken yeşil yeşil çıkmıyo bazı kızlarda görüyorum erkekler traş olduktan sonra sakalları yeni yeni çıkmaya baslar ve yeşilimsi bi renk alır yanakları aynı durum kızlarda da gecerli. Allah tan öyle bir şikayetimm yok
hem siyah hem temizz :)

musyas tekrar baktımda kaşlarına göz kapakların uzun olsaydı eğer ince almana gerek kalmazdı
gözlerini ön plana cıkarmak için inceltmen daha mantklı olmuşş
yoksa kaş ve göz birbirne değicekmiş gibi yakınn güzel durmazdı

negroo çok güzel eleştiri yapıyorsun canım olumlu yöndee..

kendini de övüyorsun gördüğüm kadarıyla senin de kaşlarını görmek isteriz :))

kızlar ben de kaşlarımı kendim alıyorum,önceden üstlerde fazla cıkmıyordu ama bi kere kuaföre gittim iple aldı kaşın üst kısmında da çıktı biraz ,sizce almalı mıyım ?üst tarafın sebilmiyorumkismileklini bozmaktan korkuyorum

arkadaşlar bu kadar simetrik kaş çok zor yani ben kaş kaleminden de yararlanıyorum simetriyi yakalamamı sağlıyo

negroo çok güzel eleştiri yapıyorsun canım olumlu yöndee..

kendini de övüyorsun gördüğüm kadarıyla senin de kaşlarını görmek isteriz :))

tatlıım yalan söylemek ve beennbayanssulusmile birbirimize çok uzağızzbayanssulusmile
naapiyim gördüğümü söylüyorum iyi olmuşş diyip kandırmak daha abes kaçardısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…