• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş meselesi

aygibitemiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
129
Puanlar
8
Kızlar daha önce hiç kaşlarımı almadım şeklinden memnundum ama iki üç tane sanki normalde alıyormuşum da alınma zamanı gelmiş gibi kaşlar çıkmaya başladı. Cımbız epilasyon diye bir şey var denildi randevu aldım tecrübe eden oldu mu kıl köklerini yakıyor mu cidden?

Kızlar daha önce hiç kaşlarımı almadım şeklinden memnundum ama iki üç tane sanki normalde alıyormuşum da alınma zamanı gelmiş gibi kaşlar çıkmaya başladı. Cımbız epilasyon diye bir şey var denildi randevu aldım tecrübe eden oldu mu kıl köklerini yakıyor mu cidden?
Alınması gereken 2 - 3 tane kaş kılı için gereksiz ve riskli bir uygulama değil mi ?

Normal kuaföre git aldır önce sonra düşünürsün

Yani yıllardır aldırıyorum hiç çoğalmadı keşke çoğalsa

Çoğalmaz keske cogalsa da istedigimiz sekli verebilsek aldiginiz kaş küsmüyorsa şükür. 2 3 tane icin hic riske gerek yok diyorum

Kaşın aldırdıkça çoğaldığına kim inandırdı sizi? Gidin bir kuaföre düzenli aldırın gitsin, eliniz oturunca kendiniz de alırsınız

Valla kanka seklinden memnunsan hic bulasma derim. hem ekstra zahmet, hem alindikca kas kokleri kusuyor ve ilerleyen yaslarda ciddi sekilde azalmis kaslarla kaliyorsun :KK51:

Bir iki çıkan kıl için epilasyona ne gerek var, şeklinin bozulma riski de var, sakın girmeyin o işlere, çıkanları kendiniz şeklini değiştirmeyecek şekilde cımbızla alın, randevuyu da iptal edin.

jilet ustura vurmuyorsan kaşına bi sorun yok ve yahut hormonlarınız normalse 33 yaş geç bile kalmışsınız alın

Back
X