- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Son ALES denememden 93 puan aldım. Tabi gerçek sınavda Zaman faktörü benim puanımı azaltan. En azından bir 85 alırım bu sefer inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son ALES denememden 93 puan aldım. Tabi gerçek sınavda Zaman faktörü benim puanımı azaltan. En azından bir 85 alırım bu sefer inşallah...
İnşallah sınavda da böyle bir puan alırsın.
Ben de bir 80 üstü alsam acaip mutlu olacağım.
2 sefer çalışmadan girdim.
Biri 76 biri 78 geldi.
Yine çalışmadan giriyorum.
Bakalım ne olacak.
İnişli çıkışlı bir ALES çalışması sonucunda inşallah bugün hedefe ulaşırım... Herkese başarılar dilerim.
Canım eşit ağırlık benim...Nasıl geçti canım sınav?
Hangi alanda giriyorsun sen?
Ben sözelden girdim.
Canım eşit ağırlık benim...
Süre sıkıntım var bu sınavda ve yine aynı şey.
Bahar dönemindeki sınavda daha çok soru cevaplandırmıştım üstelik.
Çalışsan da çalışmasan da süre yetmiyor ya. Ki sayısalım çok iyi benim...
Türkçe 1 güzel geçti ama mat 2 yetişmedi yine çok az çözebildim.
Hiç öngöremiyorum bakalım Nasıl gelecek.
Senin Nasıl geçti tatlım ?
Canım ben sözelden girdiğim için süre tamamen sıkıntı.
Bir soruyu 2 defa okumaya kalksan zaten mümkün değil yetişmiyor.
Düşün mantıklara pek bakmadığım halde sayısal 1'den sadece 3 soru yapabildim ve süre bitti.
Ben de öngöremiyorum önceki puanımın altına düşmesem yeter aslında.
Ay sorma canım ya matematiklere bakarken dedim n'oluyor normal matematik konusu nerdeyse hiç yok, mantık da mantık. Türkçenin mantık sorusu desen Leyla ile Kemal midir nedir çözene kadar ben bittim zaten ben korkuyorum eskisinden düşük alcam diye. Görcez :) bir daha da çalışmam ben bu sınava..
Teşekkürler size de başarılar :)Başarılar diliyorum..sınav ne zaman açıklanır sizce.
MerhabaMerhabalar ben de çalışmadan girdim pek beklenti içerisinde de değilim sanki mat1 soruları baharınkinden daha kolay ve yapılabilir miydi yoksa bana mı öyle geldi?
Bugün sonuçlar açıklandı, istediğin gibi miydi?Merhaba
Bana da nedense ilkbahar matematik daha kolay geldi. Ama bu sorulara çok bakamadığım için olsa gerek yetişmedi çünkü.. Ya mantık sorularını azaltsınlar ya süreyi artırsınlar. Böyle olacak gibi değil. 3 saat sınava razıyım o derece bunaldım hüsrana uğramaktan :)
Bugün sonuçlar açıklandı, istediğin gibi miydi?
Maaalesef yine aynı sularda geziyorum. Bu kadar istikrarlı olamaz bir insan :)
Moralimi bozmayacağım. İngilizce avantajımı kullanarak bu puanı yetirmeye çalışacağım... Aslında yanlış sayım çok az ama soru yetiştirebilsem ah bi...
Sen de durumlar Nasıl?
evet soru yetiştirmek sıkıntılı gerçekten, benim açımdan da öyleydi, ben ilk kez girdim deneme amaçlı olarak, sözel-74 küsür almışım, ilk deneme için fena değil deyip teselli ediyorum kendimiMaaalesef yine aynı sularda geziyorum. Bu kadar istikrarlı olamaz bir insan :)
Moralimi bozmayacağım. İngilizce avantajımı kullanarak bu puanı yetirmeye çalışacağım... Aslında yanlış sayım çok az ama soru yetiştirebilsem ah bi...
Sen de durumlar Nasıl?