• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ALES'e Hazırlık Günlüğüm

GirLookingForLove

..Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.616
1.074
83
Merhaba kızlar
Malum sınavlara bulaştım bir kere kurtulamıyorum. Yds,ALES ve türevleri... :))

Öncelikli hedeflerim

-herhangi bir matematik/Türkçe içerikli kitap bitirmek(yargı vs çözdüm daha önce) elimde bir dgs sınav kitabı var yargının onu bitireceğim. Isınma amaçlı. Her gün 1 konu çalışılacak, böylece bu kitap kısa sürede bitecek.

- irem yayınları Ales denemesi çözülecek.

-çıkmış sorular çözülecek, daha önce çözülmüşler tekrar edilecek.

Denemeler üzerinden gideceğim yani, umarım bu sefer hedef tutar :)
Her gün Paylaşım yapmaya çalışacağım, motive etmek ve motive olmak istiyorum.
Umarım bana Katılan bayanlar olur :KK200:

Son düzenleme:
Bugün evde değildim, ona rağmen 2 test çözebildim.
Konu: çözümlemeler
Şu kolayları bir an önce bitirip ilerlemek istiyorum. Pratik olsun bana. Malum ALES hız sınavı. Hızlı hızlı çözeceğim.

2 türkçe sözlükte anlam testi (40 soru)
3 matematik Çözümlemeler ve bölme-bölünebilme(60 soru)

Bugünlük bu kadar. Yavaş yavaş yoğunlaşacağım. Iki sınav beraber zor yürüyor :)

Kimseler yok :KK16:

Dün ALES bakamadım. Bugün:

Matematik Bölme-Bölünebilme 40 dk soru çözümlü video izledim.
60 soru çözüp bu konuyu da tamamladım. :nazar: Ah şu yds iyi geçseydi, tamamen Ales'e odaklanacaktım...

Bugün İngilizce ağırlıklı bir gün oldu.
ALES için matematik video izleme(çarpanlara ayırma) videodaki soruları önce kendim çözdüm, sonra izledim. 2 tane kitaptan testini çözdüm kendim. Bu kadar...

Bayram sebebiyle ara verdim tabi :)

Ama bugün kaldığım yerden devam.
Çarpanlara ayırma ve denklemler çözüldü. 1 tane de Türkçe testi çözüldü.
Yalnızım ya kimseler yok. Demotive ediyor bu beni :(

Benim de yds iyi ales kötü. Bari biraz kasım alese çalışayım. Birbirimizi motive edelim. Kilo da vermeye calisiyorum ben. 7 kilo verdim.
Hoşgeldin arkadaşım. Sonunda biri geldi yalnız kalmıştım :) tek başına yürümüyor ya bir de bir yandan yds devam ediyorum sonuçlar açıklanmadı hala ama 75 üstü almam gerek girebilirsem e-yds gircem...
İkisi bir arada zor oluyor ama olsun. Tam gaz devam.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-fit-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/
Bu da benim fit olma günlüğüm :KK48: ortak bir amacımız daha çıktı. Benim çok az kilom kaldı 2-3 kilo kadarcık daha çok sıkılaşma dönemindeyim. O açıdanda süper destek olurum :anneadayı:
Sen ne yapıyorsun ? Başladın mı ? Yeni yeni mi başlayacaksın? Nasıl bir program düşünüyorsun?

Basit eşitsizlikler 1 saat soru çözümü izlendi.
3 test bitirildi.
Şuan geometri karışık üçgenler çözüyorum.
Şimdilik böyle. :)

Oh ya yds kötü gelcek sanmıştım yüksek geldi. Çok mutluyum kurtuldum ondan :KK70:
Şimdi tamamen Alese odaklanma zamanıııı

*Bugün 1 saat soru çözümlü video izlendi (üçgenler karışık)
*üçgenler 3 test çözüldü ve testler bitirildi.
* 2 adet türkçe testi çözüldü.

merhabalar bende ales e ve yds ye giricem ama ikinci dönem sınavlarına giricem ikisine de.Ama sadece bu topiğin aktif olduğunu gördüğüm için buraya yazıyorum kızlar yarından itibaren bende bisiler yazmaya çalışıcam size katılıcam inşallah:)

merhabalar bende ales e ve yds ye giricem ama ikinci dönem sınavlarına giricem ikisine de.Ama sadece bu topiğin aktif olduğunu gördüğüm için buraya yazıyorum kızlar yarından itibaren bende bisiler yazmaya çalışıcam size katılıcam inşallah:)
Merhaba canım
Destek olacak birilerine çok ihtiyacım var :)
Ben birkaç gün mola vermiştim şimdi kaldığım yerden tekrar devam. Başarılar ve iyi çalışmalar dilerim :)

Merhaba canım
Destek olacak birilerine çok ihtiyacım var :)
Ben birkaç gün mola vermiştim şimdi kaldığım yerden tekrar devam. Başarılar ve iyi çalışmalar dilerim :)
O zaman dün gaza geldim 2 tane oran orantı testi çözdüm.bugunde kesir problemlerine çalıştım çıkmış soruları çözdüm konu testine geçemedim henuz

O zaman dün gaza geldim 2 tane oran orantı testi çözdüm.bugunde kesir problemlerine çalıştım çıkmış soruları çözdüm konu testine geçemedim henuz

Çok güzel . Az olsun ama temiz olsun :) ben de çok fazla çözemiyorum.
Ben de mutlak değer, üslü sayılar toplam 60 soru, 20 türkçe, 20 mantık sorusu ile günü kapattım :)

Çok güzel . Az olsun ama temiz olsun :) ben de çok fazla çözemiyorum.
Ben de mutlak değer, üslü sayılar toplam 60 soru, 20 türkçe, 20 mantık sorusu ile günü kapattım :)
Ben daha o mantık sorularına hiç bakamadım hep matematik çözüyorum bakalım ama ben kadındakine değil mayistakine giricem

Back