- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
-
- Konu Sahibi eternity38
Gayet de fazla fazla kaşın var bence, bir kuaföre gidip düzelttirerek aldırabilirsin. Bikaç ayda aynı olurlar en geç.Mrb kizlar. Kil teknigiyle kaş konturu yaptirmayi dusunuyorum. Bayagi taktim kafayi surekli bunu arastiriyorum. Aranizda yaptirip memnun kalan ya da problem yasayan begenmeyen kotu sonuc alanlar oldu mu. Bende cok tereddutte kaldim. Kayseride yasiyorum yaptirmak icin cok fazla secenegim de yok acikcasi. Sibel elibüyük diye biri yapiyomus burda. Paylastigi resimler basarili begendim ama yine de kararsizim. Kaslarim oyle asiri seyrek ve ince degil ama sekil olarak farklilar. Yorumlarinizi bekliyorum sevgilerr...
Oyle mi diyosun yaa bilemedim kiBence gerek yok
Vhalla benim kasim seninkinden 2 kat Ince ama hic dusunmedim....cok kalin istersem ya da uzatmak istersem milim tasiyorum kas fariyla...ama yinede sen bilirsin tabiiOyle mi diyosun yaa bilemedim ki
Evet 3 haftadir alinmiyo kaslarim cikti bayagi. Ama aldirdiktan sonra kas fari surdugum zaman guzel oluyo oyle olunca begeniyorum. Yine de sıkıldm surekli farla kalemle falan ugrasmaktan. Dusunsene dustan havuzdan cikiyosun yuzun hala capcanli solgun renksiz degil. Hos olmaz miVhalla benim kasim seninkinden 2 kat Ince ama hic dusunmedim....cok kalin istersem ya da uzatmak istersem milim tasiyorum kas fariyla...ama yinede sen bilirsin tabii
:) sen baya taktin gorunusune , konularindan belli
canim yaptir tabi ki eger istersen
sen nazil iyi hissediyorsan kendini oyle yap
severim kendini onemseyen insanlari
Sanirim bana yazdın bunu.alıntılamadıgın icin. tesadüfen gördüm.Bence de oyle pek seyrek degil ama taktim kafama artik bilmiyorum sonu nolursenin arkadaslarin neden memnun kalmadi canim sekli mi kotu oldu