• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş konturu onerıyormusunuz?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
kabuk atmasini bekliyorum bir hafta surermis ama yine de msmnun degilim eski halime dondurebilirsem kaliteli bir kas serumu alacagim gurlestirmek icim bir de biraz kalemle foldururum konture gerek yok.bir de guya ben microblading yaptird konturdrn farki yok cok uzman birine yaptirin ama bir sene kadar surecek bir islem icin 1000 liraya yakin para ödersiniz. Bilemem tabi ama ben asla yaptirmam bir da neresi olirsa olsun.sildirme isi de tam bir fırsatçılık zaten cok pahali.ya kıyın paraya ya da vazgecin ki benim yaptirdigim yerin de eli yuzu düzgündü.

Kızlar sizce yaptırsammı öneriyormusunuz memnunmusunuz ve canınız yandımı??
Asla önermiyorum. Gerçekten ihtiyacınız yoksa boyayın geçin derim. Yaptıranların yüzde 80 i bin pişman ve 1 kez yaptırımca sürekli yaptırmanız gerekiyor. Bu işin eğitimini veren yerde çalışmış biri olaral söylüyorum yaptırmayın sakın

bende çokk uzun süre istedim, araştırdım ama 4 4'lük yapan bir yer görmedim, güvenemedim. şimdi doğal bir şekilde boyuyorum, benim gibi şekil verip doğal bırakabilecek birini bulamadığım için de yaptırmadım.
bir de sonradan kaşlarım dökülür korkusu da var tabii..

Ben 1 hafta önce yaptirdim ve çok.pisman oldum. Dün.gittim sildirdim. Iyi.dusun sindirmesi yaptırmasindam daha zor.daha tam olarak silinip silinmeyecegi de belli degil

Back