- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Kızlar sizce yaptırsammı öneriyormusunuz memnunmusunuz ve canınız yandımı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuşKıl tekniği yerine pudralama öneriyorum kıl tipi ve yoğuna göre. bu da yaptığım işlerden tekniğin örneği[album=medium]40873[/album]
Neden kaş farına döndünüz tekrar?ben de yaptırdım bayagı oldu şimdi kaş farı kullanıyorum
memnundum
Neden kaş farına döndünüz tekrar?
Hımm anladım :) hayırlısı bakalımyeniden yaptırmak istiyorum ilk yaptırdıgım yer memleketimde
fırsat olmadı hala rütuşu falanda olunca bayagı kalmam gerkecek
evlenince eşimin memleketine geldim :)
başka yere de yaptırmak istemiyorum bir kez tecrübe edip memnun kalınca oraya yaptırmak istiyorum yaza inşallah
Hımm anladım :) hayırlısı bakalım
Aynen öyle arastırcam sağolunama tavsiyem işin ehli birilerine kıl yönetmi ile yaptırın
kaş önemli tüm yüzü değiştiriyor
Çok teşekkürlerÇok güzel olmuş
Yaptırmayı düşünüyorsanız, bıçak tekniğini önermem, hem uzun kalmįyor hemde kesik izi bırakıyor. Makine ile vuruşlar yaparak kıl tekniğini öneririm.Kızlar sizce yaptırsammı öneriyormusunuz memnunmusunuz ve canınız yandımı??
Hımm anladımm peki sağolunYaptırmayı düşünüyorsanız, bıçak tekniğini önermem, hem uzun kalmįyor hemde kesik izi bırakıyor. Makine ile vuruşlar yaparak kıl tekniğini öneririm.
Evet düşünüorum teşekkr ederm:)Kesinlikle oneriyorum kil teknigi yontemiyle yaptrdm cok memnun kaldm. Iyi bi yer arastrip yaptirabilirsiniz :)
Ben yaptırdgmda bi krem önermişlerdi yumuşatıyo ve iltihap olmasın diye kullanmıştım ama ismini maalesef hatırlayamadım kaş bir kaç gün kuruyup kabuklanıyo çünkü nemlendirmek gerek ben bepanthol da kullanmıştım iyi gelmişti isterseniz sürebilirsiniz.Dün yaptırdım kaşlarım sariydi altındaki önceden yaptırdığım kaş solarken gri oldu mecburen sildirmediğim için kapatmak adına kıl tekniği olmadı tüm kapatma işlemi yapıldı gözlerim ve kaşım şişti yapan yer üzerine vazelin veya aloavera sür dedi netten okudum bunlar sakincaliymis ne önerirsiniz yaptıran varsa lütfen
Dün yaptırdım kaşlarım sariydi altındaki önceden yaptırdığım kaş solarken gri oldu mecburen sildirmediğim için kapatmak adına kıl tekniği olmadı tüm kapatma işlemi yapıldı gözlerim ve kaşım şişti yapan yer üzerine vazelin veya aloavera sür dedi netten okudum bunlar sakincaliymis ne önerirsiniz yaptıran varsa lütfen
Neden ki ne oldudaBir daha asla ysptirmam asla dogal değil mikroblading kotu bir yere yaptirmafim ama ikinci gunumdeyim daha uyumadim sinirden
Hmm tüh zamanla açılırmıymış peki yıkadıkca falanCok koyu su anda 3.gunumdeyim