• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş konturu onerıyormusunuz?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Neden kaş farına döndünüz tekrar?

yeniden yaptırmak istiyorum ilk yaptırdıgım yer memleketimde

fırsat olmadı hala rütuşu falanda olunca bayagı kalmam gerkecek

evlenince eşimin memleketine geldim :)

başka yere de yaptırmak istemiyorum bir kez tecrübe edip memnun kalınca oraya yaptırmak istiyorum yaza inşallah

yeniden yaptırmak istiyorum ilk yaptırdıgım yer memleketimde

fırsat olmadı hala rütuşu falanda olunca bayagı kalmam gerkecek

evlenince eşimin memleketine geldim :)

başka yere de yaptırmak istemiyorum bir kez tecrübe edip memnun kalınca oraya yaptırmak istiyorum yaza inşallah
Hımm anladım :) hayırlısı bakalım

Dün yaptırdım kaşlarım sariydi altındaki önceden yaptırdığım kaş solarken gri oldu mecburen sildirmediğim için kapatmak adına kıl tekniği olmadı tüm kapatma işlemi yapıldı gözlerim ve kaşım şişti yapan yer üzerine vazelin veya aloavera sür dedi netten okudum bunlar sakincaliymis ne önerirsiniz yaptıran varsa lütfen

Eklentiler

• 15135080243681875337599.jpg
    15135080243681875337599.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 1.048
Dün yaptırdım kaşlarım sariydi altındaki önceden yaptırdığım kaş solarken gri oldu mecburen sildirmediğim için kapatmak adına kıl tekniği olmadı tüm kapatma işlemi yapıldı gözlerim ve kaşım şişti yapan yer üzerine vazelin veya aloavera sür dedi netten okudum bunlar sakincaliymis ne önerirsiniz yaptıran varsa lütfen
Ben yaptırdgmda bi krem önermişlerdi yumuşatıyo ve iltihap olmasın diye kullanmıştım ama ismini maalesef hatırlayamadım :( kaş bir kaç gün kuruyup kabuklanıyo çünkü nemlendirmek gerek ben bepanthol da kullanmıştım iyi gelmişti isterseniz sürebilirsiniz.

Back