Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konu defalarca açılmış , şimdiye kadar forumda yazan tüm mesajları okudum. Fakat cevap bulamadım.
Yaklaşık 2 yıl önce İzmir Karşıyaka da Microblading yaptırdım. Daha doğrusu ben öyle zannediyordum , araştırmadan gittiğim için kadın makinaya bağlı bir cihazla 3d kıl tekniği şeklinde kalın kalın çizgiler attı. 6-7 ay sonra renk kırmızıya dönüştü çok kötü hal aldı. Kırmızı görünümün geçmesi için 1 ay önce (bu sefer araştırarak) başka bir yerde Microblading yaptırdım. Kadın kaşlarımı çok kalın yaptı , beğenmediğimi ve çok kalın olduğunu söylememe rağmen bana söylediği şey 10 gün sonra o kalınlık incelcek oldu. Tabi ben inanmadım , eve gelip suyla yıkadım , kese yaptım tabiki de çıkmadı. Şimdi kontrol zamanım geldi fakat gitmeyi düşünmüyorum. Tamamen Kaş kontürünün silinmesini istiyorum.
Özel solüsyonu öneren var ya da lazer yaptıran. Ama her ikisinin de zararını ve yararını görenler olmuş. Kafam çok karıştı benim gibi daha önce bu konuda çözüm bulan arkadaşlarım lütfen akıl verirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
mrb nerde sildirdiniz acabaPicosil cihazi ile sildirip de zarar gören olduğunu hic sanmiyorum. Diger lazer cihazlarini ben de hic onermiyorum. Picosil ile kaşlarımı sildirdim. Tek minik bir iz bile yok. Kaşlarım da uzadi ve uzamaya devam ediyor. Kaş kıllarını döküyor zarar veriyor diyenlere de asla inanma.
Solüsyonu asla tavsiye etmem. Hic bir doktor da solusyonla silelim demez zaten. Inanma da.
Instagramda bununla ilgili olarak deneyimlerimi yazdim. Incelemeni tavsiye ederim.
Esy dgn
Kafana takilanlari da sorabilirsin.
mrb nerde sildirdiniz acaba
Merhaba fiyat bilgisi verebilirmisinizmerhaba,
Ankara da tunalı hilmi cd. de doktor Servet Karayün e sildirdim.
bu cihaz Ankaraya gelmeden önce de istanbulda anadolu yakasında md dermataloji de Gökhan beye gittim 2 seans.
Ben de aynı doktora sildirdim, tavsiye ederim. Fiyat bilgisini telefonla öğrenebilirsiniz söylüyorlar zaten.Merhaba fiyat bilgisi verebilirmisiniz
kesinlikle doğru, yoksa pişman olursunuzLutfen kaslarinizi ucuza degil , uzman kisilere yaptiriniz !!!
merhaba bende izmirde yaşıyorum. 2 seans solüsyonla silme yaptırdım ama hiç memnun değilimEvet sizi takip ediyorum instagramda. Aşama aşama tüm süreçlerinizi gördüm. Kaşlarınız şuan çok güzel ve doğallar.
Sanırım bu süreçte sabretmek çok önemli
İzmir’de yaşıyorum pisocil cihazıyla lazer yapan bir yer var mı bilmiyorum. Ama araştıracağım. Çok teşekkür ederim.
sonucta ömür boyu kalıcı bir uygulama değil ve 2 yıl sonunda renk atmaya başlıyor ve görüntü kötü oluyor.kaş kontorü yaptırırken iyi erler seçmek çok önemli. bende kıl tekniğiuygulması yaptırdım çok memnunum hiçbir sıkıntımolmadı . doğru yer ve kaşınıza uygun yeni kaşlar
Lazerle sildireceksen işlemden hemen önce kaşlarını ağda veya cımbızla kökten al. Kıl ve kıl kökü olmayınca lazer kıllara etki edemeyecektir. Ben hiç öyle şeyler yaptırmadım. Makyaj bile yapmıyorum. Saçımı bile boyamam. Yıpranır diye fön bile çektirmem. Artık benim gibiler farklı ve güzel görünüyor. Niye böyle şeyler yapıyorsunuz canlarım. Doğal haliniz en güzeli.Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konu defalarca açılmış , şimdiye kadar forumda yazan tüm mesajları okudum. Fakat cevap bulamadım.
Yaklaşık 2 yıl önce İzmir Karşıyaka da Microblading yaptırdım. Daha doğrusu ben öyle zannediyordum , araştırmadan gittiğim için kadın makinaya bağlı bir cihazla 3d kıl tekniği şeklinde kalın kalın çizgiler attı. 6-7 ay sonra renk kırmızıya dönüştü çok kötü hal aldı. Kırmızı görünümün geçmesi için 1 ay önce (bu sefer araştırarak) başka bir yerde Microblading yaptırdım. Kadın kaşlarımı çok kalın yaptı , beğenmediğimi ve çok kalın olduğunu söylememe rağmen bana söylediği şey 10 gün sonra o kalınlık incelcek oldu. Tabi ben inanmadım , eve gelip suyla yıkadım , kese yaptım tabiki de çıkmadı. Şimdi kontrol zamanım geldi fakat gitmeyi düşünmüyorum. Tamamen Kaş kontürünün silinmesini istiyorum.
Özel solüsyonu öneren var ya da lazer yaptıran. Ama her ikisinin de zararını ve yararını görenler olmuş. Kafam çok karıştı benim gibi daha önce bu konuda çözüm bulan arkadaşlarım lütfen akıl verirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bu konu defalarca açılmış , şimdiye kadar forumda yazan tüm mesajları okudum. Fakat cevap bulamadım.
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?