Göz Makyajı Kaş kirpik boyası

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Rica ederim Bence siyah alın ama kaşınızda çok uzun süre tutmayın

Son düzenleme:
canlarım kuaförüm kaç boyasını kirpiklere yapmanın sakıncalı olduğunu söledi bana gözlere kaçarsa körlüğe sebep oluo dedi..riske almaya değer mi yhaa

kızlar,ben swiss o par ı kirpiklerim için kullandm,gerçekten çok beğendm ürünü,kirpikleriniz sıksa ama açık renkliyse sürüyrsunuz kirpikleriniz koyulaşıyr.tavsiye ederim

İzmirde bulan yok mu? adres verecek olan sarışınım bende her gün rimel sürmek istemiyorum artık, temizlemesi de eziyet

canlarım kuaförüm kaç boyasını kirpiklere yapmanın sakıncalı olduğunu söledi bana gözlere kaçarsa körlüğe sebep oluo dedi..riske almaya değer mi yhaa

20 yıldır kullanıyorum Dikkatli yaparsanız bir zararı yok

İzmirde bulan yok mu? adres verecek olan sarışınım bende her gün rimel sürmek istemiyorum artık, temizlemesi de eziyet

İnternettede satışı yapılıyor

izmirde bulamadım ama yapan yer buldum yaptırdım geldim, oldukça siyah ve birden çokça gösterdi kirpiklerimi.. aklında soru işareti olanlar içinse: abdeste engel yok, saç boyası gibi çünkü.. bundan sonra kirpik kıvırma işini de mavalanın double lush'ı ile yapıcam, güle güle rimel :)

ayyyh süper biişi ben de istiyorumm kirpiklerim sapsarı rimel ve kalem olmadan ruh gibiyim bursa da bulan birileri var mı acaba? kredi kartı falan kullanmadığımız için netten de alamam kuaförler 10 tl ye falan boyuyor sanırım her ay 10 vermektense bi kere 25 veririm 5 6 ay kullanırım ama nerden bulucamm

sizin bu mesajınızdan sonra kuaförüme yaptırdım, gerçekten müthiş, sapsarı kirpiklerim rimelli gibi, vesile olduğunuz için teşekkür etmek istedim

Merhaba ben bu dediğiniz boyadan aldım. Fakat üstünde önce sıvısı sonra jel diyor. Sürdüm. Bi işe yaramadı. Ne kadar bekletmem gerektiğinide yazmamışlar.

Aldım çok bi işe yaramadı. Ne kadar bekletmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…