kaş kaldırma

eda8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
81
0
merhaba naci bey kaş kaldırmak için botoks yaptırmak istersek 5 yıl boyuncada yaptırdık diyelim daha sonrasındada uygulamayı kesmek istersem kaşlarım dahada düşermi? kaşlarımın durumu ne olur? arkadaşım sırf bu yüzden kaş kaldırmak için botoksu erteliyor onu rahatlatmak için soruma cevap verirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar...

benim kaşlarım yeterince kalkık ama ileride yaptırmayı düşünüyorum yani bir kaç yıl sonra..Sanatçılarda görüyorum yorgun üzüntülü ifadeyi yok ediyor süper bi uygulama..İple asma 10 yıl kadar gidiyormuş bir programda estetik doktoru söylemişti kendine de yapmış çok dinamik görünüyor!:26:

Merhaba,

Botoksun etkisi geçer geçmez kaşlarınız eski halini alır. Daha fazla düşmez ama siz kalkık haline alıştığınız için size daha fazla düşmüş gibi gelecektir. Hastalarımda öncesi ve sonrası fotoğrafları karşılaştırdığımızda botoxun etkisi geçtikten sonra hiç yaptırmamış gibi eski haline döndüğünü gözlemliyorum.

Bu arada iple asma yöntemlerini önermiyorum ve uygulamıyorum.

Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…