• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık batması negatif kan testi acilll:((

Irem c

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
34
7
16
32
Kızlar merhaba
Adetim hep düzenli olur ama son bir ayım biraz erken gelmişti o tğzden yumurtlama günümü ve yeni adet tarihimi tam bilmiyorm
Ama şuan tahmini adet tarihime 7gün var kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm
Diğer hamileliklerimde (hepsini kaybettim düşükle)hep kan testim erkenden çıkmıştı
Kasığımda da batma var (hiç olmaz normalde)
Sizce hamile olabilri miyim özellikle bunu yaşayan birisi var mı

canım merhaba kan testin negatifse sonuç negatiftir, belki reglin yaklaştığı için batma olabilir.

canım merhaba kan testin negatifse sonuç negatiftir, belki reglin yaklaştığı için batma olabilir.
Bende öyle düşünmüştüm ama grupta bazıları 4 gün önce baktırın dediği için acaba erken mi yaptrdım diye düşünmüştüm:(

Kızlar merhaba
Adetim hep düzenli olur ama son bir ayım biraz erken gelmişti o tğzden yumurtlama günümü ve yeni adet tarihimi tam bilmiyorm
Ama şuan tahmini adet tarihime 7gün var kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm
Diğer hamileliklerimde (hepsini kaybettim düşükle)hep kan testim erkenden çıkmıştı
Kasığımda da batma var (hiç olmaz normalde)
Sizce hamile olabilri miyim özellikle bunu yaşayan birisi var mı
Merhaba sonuç ne çıktı acaba

Çok yorucu bir süreç ya bekleye bekleye çok yoruluyor insan umut ede ede
Aynen öyle geçen sene bu zamanlar da dış gebelik geçirdim bir tüpün alındı doktor şuna normal deneyin dedi ama bence bu ay olmayacak erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 3 gün var kan verdim oda negatif inşallah diğer aya

Aynen öyle geçen sene bu zamanlar da dış gebelik geçirdim bir tüpün alındı doktor şuna normal deneyin dedi ama bence bu ay olmayacak erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 3 gün var kan verdim oda negatif inşallah diğer aya
Çok geçmiş olsun umarım birdaha ki aya olur sizin için de dua edicem🙏 Bnde perde amleiyatı oldum bve bir daha hiç sağlıklı hamile kalamadm olanlar hep kimyasal oldu

Çok geçmiş olsun umarım birdaha ki aya olur sizin için de dua edicem🙏 Bnde perde amleiyatı oldum bve bir daha hiç sağlıklı hamile kalamadm olanlar hep kimyasal oldu
Size de çok geçmiş olsun bende dua ederim başkasının bir başkasına karşı ettiği dualar daha çabuk kabul olur derler inşallaj hayırlı haberler alırız 🙏🏻🙏🏻

Back