Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrısı
- Konu Sahibi Nare12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kasık agrisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Gebelik düşünüyor musunuz? Ben hamile kaldığım ay yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı yaşamıştım. Belki sizin de öyle olmuşturMerhaba. Benim yumurtalama dönemim bitmesine rağmen kasık ağrılarım devam ediyor 4 gün oldu. En çokta sağ kasık ağrıyor ara ara sancı da var Bazen sol kasığada ağrı vuruyor. Sebebini bilen var mı?
Evet düşünüyoruz. Bazı belirtilerde var. Göğüste ağırlaşma meme ucu kahverengi kısmında tomurcuklanma falan inşallah olur. Allah evladınızı bağışlasın sizindeGebelik düşünüyor musunuz? Ben hamile kaldığım ay yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı yaşamıştım. Belki sizin de öyle olmuştur
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Belirtileriniz benim belirtilere çok benziyor. Ne kadar var regl tarihinize?Evet düşünüyoruz. Bazı belirtilerde var. Göğüste ağırlaşma meme ucu kahverengi kısmında tomurcuklanma falan inşallah olur. Allah evladınızı bağışlasın sizinde
Teşekkğr ederim daha doğmadı, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere
Merhaba canım, benim yumurtlama günü ilişki oldu ve başladı kasık agrısı 8 gün var regl hala devame diyor sağlı sollu sürekli ve böyle hissedilebilen bi agrı gögüslerimde acıyor ama 1 bucuk senedir hiç olmadı sanmıyorum hamile oldugumuMerhaba. Benim yumurtalama dönemim bitmesine rağmen kasık ağrılarım devam ediyor 4 gün oldu. En çokta sağ kasık ağrıyor ara ara sancı da var Bazen sol kasığada ağrı vuruyor. Sebebini bilen var mı
Bende 28 günlük döngü var 15-16 eylülde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günü 1 eylülde ve sonra arka arkaya 2 3 Eylül eşimle birlikte olduk. O zamandan beri kasıklarımda ağrı var. En çokta sağ tarafta. Regl olmama çok var ama bir umutlandım yani.Belirtileriniz benim belirtilere çok benziyor. Ne kadar var regl tarihinize?
Teşekkğr ederim daha doğmadı, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere
- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 20
Aynı gün beraber olmuşuz döngümüz aynı bende de aynı şikayet varBende 28 günlük döngü var 15-16 eylülde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günü 1 eylülde ve sonra arka arkaya 2 3 Eylül eşimle birlikte olduk. O zamandan beri kasıklarımda ağrı var. En çokta sağ tarafta. Regl olmama çok var ama bir umutlandım yani.
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Boş umut vermek istemem size ama benim de sağ kasığımda ağrı olmuştu yumurtlama sonrası. İnşallah siz de güzel haber alırsınızBende 28 günlük döngü var 15-16 eylülde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günü 1 eylülde ve sonra arka arkaya 2 3 Eylül eşimle birlikte olduk. O zamandan beri kasıklarımda ağrı var. En çokta sağ tarafta. Regl olmama çok var ama bir umutlandım yani.
Çok sağ olun inşallahBoş umut vermek istemem size ama benim de sağ kasığımda ağrı olmuştu yumurtlama sonrası. İnşallah siz de güzel haber alırsınız
Sizde de kalçaya da vuruyor mu ağrı? Bende böbreklere ara ara sancı gibi giriyor kalçaya da ara ara vuruyorAynı gün beraber olmuşuz döngümüz aynı bende de aynı şikayet var
- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 20
Böbreğime giriyo özellikle yürürkenSizde de kalçaya da vuruyor mu ağrı? Bende böbreklere ara ara sancı gibi giriyor kalçaya da ara ara vuruyor
- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 20
Sonucunuz ne oldu aynı ağrı bende de varİnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
Ben bugün adetime 2-3 gün kala sabah erkenden idrar testi yaptım negatif çıktıSonucunuz ne oldu aynı ağrı bende de var
ben dün yaptım silikdi benim sonra kan verdim şimdi kan sonucunu bekliyorumBen bugün adetime 2-3 gün kala sabah erkenden idrar testi yaptım negatif çıktı
Ama benim özellikle geceleri olan değişik bir kramp var kasık ve alt karında. Karnım geriliyor gibi. Ama biz sözde korunuyorduk geri çekilme ile ama.Ben bugün adetime 2-3 gün kala sabah erkenden idrar testi yaptım negatif çıktı
İnşallah hayırlı haber alırsınız. Ben yine test yapayım mı yoksa adet geçerse onu mı bekleyim hiç bir fikrim yokben dün yaptım silikdi benim sonra kan verdim şimdi kan sonucunu bekliyorum
Bence adetin geçmesini bekleyinİnşallah hayırlı haber alırsınız. Ben yine test yapayım mı yoksa adet geçerse onu mı bekleyim hiç bir fikrim yok