• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı

Nare12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
94
5
8
26
Merhaba. Benim yumurtalama dönemim bitmesine rağmen kasık ağrılarım devam ediyor 4 gün oldu. En çokta sağ kasık ağrıyor ara ara sancı da var Bazen sol kasığada ağrı vuruyor. Sebebini bilen var mı?

Merhaba. Benim yumurtalama dönemim bitmesine rağmen kasık ağrılarım devam ediyor 4 gün oldu. En çokta sağ kasık ağrıyor ara ara sancı da var Bazen sol kasığada ağrı vuruyor. Sebebini bilen var mı?
Gebelik düşünüyor musunuz? Ben hamile kaldığım ay yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı yaşamıştım. Belki sizin de öyle olmuştur

Gebelik düşünüyor musunuz? Ben hamile kaldığım ay yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı yaşamıştım. Belki sizin de öyle olmuştur
Evet düşünüyoruz. Bazı belirtilerde var. Göğüste ağırlaşma meme ucu kahverengi kısmında tomurcuklanma falan inşallah olur. Allah evladınızı bağışlasın sizinde

Evet düşünüyoruz. Bazı belirtilerde var. Göğüste ağırlaşma meme ucu kahverengi kısmında tomurcuklanma falan inşallah olur. Allah evladınızı bağışlasın sizinde
Belirtileriniz benim belirtilere çok benziyor. Ne kadar var regl tarihinize?
Teşekkğr ederim daha doğmadı, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere 💕

Merhaba. Benim yumurtalama dönemim bitmesine rağmen kasık ağrılarım devam ediyor 4 gün oldu. En çokta sağ kasık ağrıyor ara ara sancı da var Bazen sol kasığada ağrı vuruyor. Sebebini bilen var mı
Merhaba canım, benim yumurtlama günü ilişki oldu ve başladı kasık agrısı 8 gün var regl hala devame diyor sağlı sollu sürekli ve böyle hissedilebilen bi agrı gögüslerimde acıyor ama 1 bucuk senedir hiç olmadı sanmıyorum hamile oldugumu

Belirtileriniz benim belirtilere çok benziyor. Ne kadar var regl tarihinize?
Teşekkğr ederim daha doğmadı, Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere 💕
Bende 28 günlük döngü var 15-16 eylülde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günü 1 eylülde ve sonra arka arkaya 2 3 Eylül eşimle birlikte olduk. O zamandan beri kasıklarımda ağrı var. En çokta sağ tarafta. Regl olmama çok var ama bir umutlandım yani.

Bende 28 günlük döngü var 15-16 eylülde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günü 1 eylülde ve sonra arka arkaya 2 3 Eylül eşimle birlikte olduk. O zamandan beri kasıklarımda ağrı var. En çokta sağ tarafta. Regl olmama çok var ama bir umutlandım yani.
Aynı gün beraber olmuşuz döngümüz aynı bende de aynı şikayet var

Boş umut vermek istemem size ama benim de sağ kasığımda ağrı olmuştu yumurtlama sonrası. İnşallah siz de güzel haber alırsınız 😊

Benim daha ilişkim üstünden 5 gün geçti :( çatlama günü ilişkiye girdik yani pazartesi

Ben bugün adetime 2-3 gün kala sabah erkenden idrar testi yaptım negatif çıktı
Ama benim özellikle geceleri olan değişik bir kramp var kasık ve alt karında. Karnım geriliyor gibi. Ama biz sözde korunuyorduk geri çekilme ile ama.

Back