Merhaba kızlar. Ben ortalama 31-32 günde regl oluyorum. Sat 2 mayıstı. Bat 2 hazirandı. Takvime göre yumurtlamam 19. Gün olmalıydı ama ben ovulasyon testi ile takip ettim 21-22.günlerde testim pozitif oldu. Ve 1 hafta boyunca test hep pozitif çıktı. Pozitif olduğu ilk gün kasıklarımda ağrı ve yumurta akı gibi akıntım başlamıştı. İlk koyu olduğu gün ilişki oldu ve 4 gün sonrasında oldu. İlk günden beri kasık ağrılarım bikaç saat arayla sol kasığıma doğru giriyor. Arada ağrı belime vuruyor. Yatarken sürekli kasığım batıyormuş gibi ve içerden iple sağdan soldan çekiliyormuş gibi. Bacaklarımın iç kısımlarına ağrı vuruyor sanki bacaklarımı çekiyor. Tam 14 gün oldu e her gün biraz daha ağrı oluyor sanki ve 14 gündür kasığımda gözle görülür şişkinlik var. Bugün göğüslerimde hafif ağrı var. Son günlerde su gibi ve kokulu akıntım var idrarım koyu ve kokulu bikaç kez yine yuurta akı gibi geldi. Bikaç gündür midem bir garip yemek yiyorum çok rahatsızlık hissediyorum sürekli ağzıma su geliyor. Bi sinir sıkıntı halindeyim. Takvime göre 5 gün geciktim. 2-3 gün geç yumurtladım diye kafadan atmıştım zaten ama 5 gün oldu. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilirmi. Busabah test yaptım ama çıkmadı hiçbişey. Geç döllenme olma ihtimali varmı. Bi umut içimde hissediyorum var gibi geliyor
Son düzenleme: