MerhabaMerhaba ben en son 14 nisanda adet oldum 7 mayısta idrar yolu enfeksiyonu olduğum için hastaneye gittim kan testi yaptılar negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ve adet olmam gereken gün su gibi akıntı geldi çamaşırımı ıslatıyordu şimdi ise beyaz akıntım oluyor adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı var sizce testim pozitife dönebilir mi ne zaman test yapmalıyım ?
Evet kullandım ama 2 gün ayrıca gecikmenin ilk günü evde test yaptım yine negatif çıktıMerhaba
Enfeksiyon nedeniyle antibiyotik kullandınız mı
O da geciktirirEvet kullandım ama 2 gün ayrıca gecikmenin ilk günü evde test yaptım yine negatif çıktı
Anladım teşekkür ederim o zaman bekleyeceğimO da geciktirir
O da geciktirir
Bir hafta veya 10 gün kadar geciktiriyor. Benim 10 gün etkilemiştiBir de kasık ağrılarım da arttı gecikmenin 5. Günü test yaptım negatif çıktı yine
İsterseniz kan verin rahat olursunuzO zaman birkaç gün daha bekliyim
Hastaneden randevu aldım o zaman kan tahlili de yaptırırım diye düşündüm fakat 10 hazirandan önce bulamadım maalesefİsterseniz kan verin rahat olursunuz
Peki testin sonucunu ekiler mi bnde de enfeksiyon var negatif cikiyoBir hafta veya 10 gün kadar geciktiriyor. Benim 10 gün etkilemişti
Etkilemez. Yalnızca antibiyotiğin son dozundan 2 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyorPeki testin sonucunu ekiler mi bnde de enfeksiyon var negatif cikiyo
Bana cipro verdi doktor ama ilaç kullanmayı sevemediğim için 2-3 gün falan kullandım sonra devam etmedim ağrım da kalmamıştı idrarımın rengi de düzelmişti adet zamanında beyaz akıntım gelmeye başladı hala da gelmeye devam ediyor ama kokusuzMerhaba tek kullanımlık mi antibiyiotik ayni seyler yasiyirum bnde persembe gecesi ictim enfeksiyindan dolayi negatif cikiyo geciktirdigini bilmiyirdum 2 gun var bugunde negatif cikti
Evet benim de aynı şekilde kasıklarımdaki ağrı dün gece arttı hatta sağ kasığıma ellediğimde sanki şiş gibiydiBenim.de geliyor beyaz akinti adet olack gibi oluyorum agri var alt karnimda hafif hafif ama olmadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?