• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı bi fikir lutfen

Themwcw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
1
0
1
39
Merhaba daha 16 yaşında genç biriyim ve biraz önce çok siddetli bir şekilde ağrı girdi hareket dahi edemiyorum tuvalete bile çıkamıyorum (hayır bir saçmalık yapıp ilişkiye girmedim bu yaşta yada herhangi hicbirsey yapmadım) bu ağrı nasıl geçer bir fikir lütfen

Merhaba daha 16 yaşında genç biriyim ve biraz önce çok siddetli bir şekilde ağrı girdi hareket dahi edemiyorum tuvalete bile çıkamıyorum (hayır bir saçmalık yapıp ilişkiye girmedim bu yaşta yada herhangi hicbirsey yapmadım) bu ağrı nasıl geçer bir fikir lütfen
Gaz sancısı olabilir mi. Genelde hareketleri kısıtlar ve kitler. Başka bişey de olabilir. Doktora gitmelisin. Gidemiyorum diyorsan, gaz sancısıysa sıcak suya yarım limon sık ve şeker at iç. Genelde geçirir. Ağrının sebebini ancak doktor bilebilir biz şudur diyemeyiz.

Gaz sancısı kist adet ağrısı idrar yolu enfeksiyonu apandisit vb birçok şey olabilir ailenize söyleyin Dr gidin

Back