Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem kilo almaya çalışıp hem katlanmak hacim kazanmak istiyorum bu mümkün müdürKas kazanmak ne kadar zor, proteini tutturamiyorum sanırım. Hem kilo vermeye çalışıp, hem kaslanmaya calismak pek tutmayacak gibi.
60 kg ye düşüp, kilo verme isini rafa kaldirip kas işine agirlik versem daha iyi olur gibi.
Guncel kilom 60.7.cok yavas veriyorum, 60a dusmem 1 ayi bulabilir.
Agirlik artirmayacagim bu donemde.
Hem kilo almaya çalışıp hem katlanmak hacim kazanmak istiyorum bu mümkün müdür
Evet salona yazılacağım zaten. Düzenli gitmeyi düşünüyorum.2-3 ayda gözle görülür bir fark olur mu acabaBenim esim de kilo almaya calisiyor. Duzenli gyme gittiginde cok guzel kilo aliyor, kas olarak col da yakisiyor.
Neden olmasin.
Ama bol proteinli kalorisi de yogun bir diyet takip etmek gerek. Imkan varsa salona gidin bence. Kisa surede olmaz cunku, duzenli olmak lazim.
Evet salona yazılacağım zaten. Düzenli gitmeyi düşünüyorum.2-3 ayda gözle görülür bir fark olur mu acaba
Benim kol bacak kalça göğüs her yer çöp gibi. Bir gram et yokOlur olur ,
Sadece sorunlu bolgelerde gelisim cok daha gec oluyor.
Ornegin bende kollar hemen gelisiyor ama gogus ve sirt bolgesinin gelisimi cok yavas.
Bende yag da kalca bolgesinde toplanmis durumda, ama yine de en son orasi eriyor
Ben su aralar spora ara verdim, korona carpti sagolsun, biraz enerjimi toplayinca hafiften baslayacagim, zaten bir sure sonra spor yapmayi kendiniz istiyorsunuz.
Tebrik ederim. Benim benimde sizinkine benzer. Alt göbeğim biraz daha büyük bacaklarım daha önce sadece..göbek çevrem 80 civarı belim 60-70
.sizin bel ve alt karin biraz daha önce sanırım..