• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş ekimi yaptırıyorum

Kirmizi1234

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
10
6
8
İstanbul
Kızlar selam, kaşlarım doğuştan çok az ve araları açık dolgun gür kaşlar yıllardır trend ve gerçekten yüzü aşı güzel ve çekici gösteriyor. Kaşımı boyayınca çizince gayet güzel görünüyor Kalıcı bir yöntem istiyorum Dr SAİD SADİKİ işlemleri çok güzel görünüyor bu dr işlem yaptıran var mı ben randevu aldım ve kapora gönderdim. Bir sürü başarısız kaş ekimi işlemi var birazda kokuyorum.

Kızlar selam, kaşlarım doğuştan çok az ve araları açık dolgun gür kaşlar yıllardır trend ve gerçekten yüzü aşı güzel ve çekici gösteriyor. Kaşımı boyayınca çizince gayet güzel görünüyor Kalıcı bir yöntem istiyorum Dr SAİD SADİKİ işlemleri çok güzel görünüyor bu dr işlem yaptıran var mı ben randevu aldım ve kapora gönderdim. Bir sürü başarısız kaş ekimi işlemi var birazda kokuyorum.
Aman kardeşim sakın ha yaptırma ben yaptırdım 2013 de Nişantaşı'nda baya da isimli bir doktor kliniğinde olmuyor olmuyor olmuyor kaş a saçtan yapılan ekim saç gibi uzuyor pansuman da kökler ters dönüyor kaş aşağı uzuyor ben lazer ile kurtuldum bir kısmından ama hala çıkıyor ve kurtulamıyorum saç kaştan çünkü bu hayattaki en büyük pişmanlığım kaş ekimi yaptırmak oldu aman diyeyim sakın yapma. Benim arkadaşım da yaptırdı o da bin pişman oldu bir de acısı aman yarabbim düşmanıma vermesin kaş ekimi hiç öyle anlatıldığı gibi basit bir işlem değil. Ben lazer epilasyon ile aldırdım çoğunu sonra da Mikroblading yaptırdım çok şükür rahata erdim, uzman eğitmen Ayla Özkan benim komşum da o mükemmel mikroblading yaptı zaten herkes Ayla ablayı bilir bu işin Ferrarisi odur. Hemen kaporanı geri al, zaten operasyon için kapora alınmaz yasal da değil ayrıca bilmiyorum ne kadar ilgilisin ama dünya ve bilinç değişiyor 3.göz bölgesi önemli inan ki ihtiyacın olacak sezgiler, durugörü hepsi bu bölge ile bağlantılı sakın kurcalatma ve kesinlikle kaş ekimi yaptırma. Yaptır mikroblading keyfine bak pişman olma.

Back