• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kaş boyama yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar benım kasım cok koyu bı renk kuafor sıyah degıl koyu kumral dedı ama sıyah gıbı bende sacımı actrmak ıstıyorum bakır falan gıbı.tabı kasımı da boyamam gerek o zaman ama arkadaslarım hep boyama dıyolar.kasını boyayan arkadaslar bana yardım eder mısınız?boyasam ne gıbı sorunlarla karsılasırım bıde ne kadar surede bır boyamam gerekır?

saçımı her boyadığımda kaşlarımıda boyarım bugüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Bende kendim boyarım kaşlarımı, kendi rengi kahverengi ama saçlarımın rengi daha açık olduğundan ve koyu kaşı kendime yakıştırmadığımdan genelde 2-3 haftada bir boyarım. Ben oksijenli su ve sarı renkte tüp boya (sırf kaşlarım için)alıyorum marketten, ikisinden de 1/1 ölçü koyup bir kapta karıştırıyorum sonra da eski bir diş fırçası yardımıyla kaşlarıma sürüp 10-15 dak. bekletiyorum. Bende hiçbir sorunla karşılaşmadım...

ya benı hep korkuttular kasını boyama dokulur sertlesır falan dıye bende sacımı bıle fazla acamıyorum o yuzden cok saolun cevap yazdıgınz ıcın

bende sarı yaptırdığım zaman kuaföre diorum kaşımıda açalım diye,en son saçımı yıkadıktan sonra sürüo biraz kırılıo rengi pamukla siliyor,bi sorun olmadı canım:umursamaz:

Bunca zamandır hiç dökülme sorunu yaşamadım ben, sadece çok abartmamak lazım, mesela bazı insanlar 1 cm bile saçları çıksa boyuyorlar, bence biraz dinlendirmek lazım saçı, ben dip boyamı da mesela 2 ayda bir yaptırırım...yoksa yazık o kadar kimyasalı kafamıza her ay sürmenin anlamı yok (tabii platin sarısı değil saçım biraz daha doğal rengime yakın o yüzden rahatım bu konuda) sevgiler

Back