- 5 Aralık 2014
- 60
- 59
-
- Konu Sahibi calismazamani
maden suyu ile bir kere yüzünü yıkamanı tavsiye ederim. ama su ile durulamayacaksın maden suyundaki minerallleri içine çekecek.
Benimde cildim hasas oldugu icin biyik ve cenemdeki tüyleri aldigimda cok cikiyordu özelikle cenemde caresi lazerde buldum gerci simdide ara ara jiletle almaktan cikiyor ama bir kac ay sonra insAllah onada gerek kalmayacak
Kurtulursunuz inşallah :) lazer en rahatı aslında haklısınız hatta philipsin lazer makinası çıkmış evde kullanım için çok mantıklı geldi bana ama Şu sıralar meteliğe kurşun atıyorum :) imkanı olan arkadaşlar yaptırmayı deneyebilirle.
evet bir arkadasimda bana bu makinayi önermisti vucut icin degil ama yüzün icin kullanabilirsin dedi. Ama ben 10lu paket aldigim icin almayacagim. Ögrencisin sanirim. Türkiye deki fiyatlari bilmiyorum ama ilk firsata musait oldugunda yaptir bence cok rahat gerci benim henüz 3 oldu.
Merhabalar. Benim yüzümde kaş ve bıyık aldıktan sonra alınan yerlerde küçük küçük 8-10 tane beyaz renkte sivilceler çıkıyor. İki gün sonra kuruyorlar.
Böyle bir problemi olup başa çıkabilen var mı?
Öncelikle bütün bir limonu kürdanla delikler açıp deliklere karanfilleri tıkıyoruz .. 1 Gece karanlıkta bir kabın içerisinde bekletiyoruz .. Ertesi gün yüzüne sür .. ve 1 ay, ya da daha az bir zamanda gözlerine inanamayacaksın ..O nasıl limon suyuna karanfil atıp mı sürüyoruz?