Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaHiçbir sorun olmuş gibi durmuyor. Gayet güzel şekilde muntazam duruyorlar. Çok iyi gözüküyor. Uzman değilim sadece dışarıdan bir göz olarak söylüyorum yeni göğüslerin keyfini çıkarın
MehrabaMerhaba nasıl oldunuz
Sabırla inşallah oda inecek demekkiMehraba
Sol iniyor
Sag memede de yavaş yavaş inme var ama daha sola göre yukarıda
Merhaba bendede aynı problem var iniyor derken göğüs uçlarıda yukarı çıkıyormuMehraba
Sol iniyor
Sag memede de yavaş yavaş inme var ama daha sola göre yukarıda
Şu göğüs uçları tam yukarida değil açıkçası 3 ay beklemek gerekir olmasa reviziyon
arkadaşlar çok acıyor mu bu ameliyat sonrasında? çocuklu olup da operasyon geçiren oldu mu nasıl ilerliyor süreç
Merhaba durumunuz nasıl düzeldi mi?Mehraba sag taraf bana çok tuhaf geldi sanki meme düşmüş gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmi
Onur egemen miydi doktorunuz? Memnun kalmadınız mı acabaMalesef sag meme 3 ay sonunda bu durumda sanırım reviziyon olmam gerekiyor dr bey bir yıl bekliyelim diyor
Benim sarkık olan memeye sadece silikon koydular doğal olarak daha çok sarktı meme tekrar dikleştirmeli revizyon olacağım görüntü nasıl oluyor merak ediyorum resim göremedim cesaretimi toplayıp hemen olmak istiyorum ameliyat6 ci günüm sag memede koltug alti izasi tarafında şişlik var sanki ödem gibi silikon yukarıda sol meme gayet iyi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varmış kas alti slikon 295 cc kas alti Olan arkadaş lar birazda olsa protezde zaman geçtikçe inme oluyornu