Kas alti mı kas üstü mü? hangisi daha yumuşak??

Fotolariniza baktim.yuvarlak 300-325 cc high profil guzel olur bence.kas ustu olacak kadar dokunuz var.ama kas alti tercih ederseniz 350 cc öneririm.
Kas alti ele gelip hisedilir diye korkuyorum
Gogsumun ici cok yumusak oldugu icin de dahada ele gelir o serlik diye korkuyorum bide emzirmeden sonra ici bosalinca sarkma olustu iyice sarkar diye korkuyorum

Sizi izlemeye aldim.hem ilk ameliyatimin hem ikinci ameliyatimin sonuclari mevcut.bakabilirsiniz
Fotoraflarina baktim ve gercekten gordugum en buyuk protezlermis ama gogsun cok iyi kaldirmis sanki normal meme goruntusunde hayatta silikon oldugunu anlamam bence kucultmen ozelikle yuvarlak yapman cok iyi olmus yasini bilmiyorum ama bu bence daha yas katiyordur yasina
Son hali bantli ama buyuklugu gayet iyi gorunuyor digeri gercekten cok buyukmus
Damla derglken seninki cokkk damla seklindeymis
Son hali eminim daha guzel olucaktir

Kas alti ele gelip hisedilir diye korkuyorum
Gogsumun ici cok yumusak oldugu icin de dahada ele gelir o serlik diye korkuyorum bide emzirmeden sonra ici bosalinca sarkma olustu iyice sarkar diye korkuyorum
Emzirmeden sonra illaki sarkma ve gevseme oluyor.benim ilk protezim kas ustu yapildi.3 yilda daha da sarkti ve 2.ameliyati olmak zorunda kaldim.benim gerci sikayetim daha cok buyuk protezden dolayi boyun ve sirt agrilarimdi.tekrar sarkma yaşamamak icin ve uzun vadede rahat etmek icin kas altini tercih ettim.kas altinda ele gelme durumu yasamadim.

Emzirmeden sonra illaki sarkma ve gevseme oluyor.benim ilk protezim kas ustu yapildi.3 yilda daha da sarkti ve 2.ameliyati olmak zorunda kaldim.benim gerci sikayetim daha cok buyuk protezden dolayi boyun ve sirt agrilarimdi.tekrar sarkma yaşamamak icin ve uzun vadede rahat etmek icin kas altini tercih ettim.kas altinda ele gelme durumu yasamadim.
Iste duymak istedigim bu ele gelme durumu en korktuklarimdan biri bu yuzden kasalti ele gelmeden dolayi birinci tercihim

Esmerai Esmerai inki kasüstü ona bi sor derim. Göğüsleri de bir harika :KK66:
Ben onun resimlerini goremiyorum ama merak ettim ama yine kasaltiyi dusunuyorum cunku damla seklinde istiyorum cok yuvarlak degil ozaman damla diyecek kadin hemen ustundede donmesi yok ele gelmesi daha sert olmasi burdaki bayanlar beni baya korkuttu:KK17:

Esmerai Esmerai inki kasüstü ona bi sor derim. Göğüsleri de bir harika :KK66:
Kas üstü yöntemde protez meme dokusunun hemen altina konduğu için meme dokusu ile birlikte daha yumuşak oluyor. Kas altı yöntemde olduğu gibi protezi tutan bir kas olmuyor çünkü. Derinin hemen altına konuluyor protez. Yani hem meme dokusu varsa hemde kas üstüyse uygulanan yöntem sonuç doğal ve kas altına göre extra yumuşak oluyor. Kas altı yumuşak olmaz demiyorum asla sadece yumuşama ve oturma süreci kas üstüne nazaran daha uzundur. Kas üstü yöntemde protez hemen salıverir kendini. Çünkü protezi tutan bir kas olmuyor. Ama gel gelelim doku yoksa ve kas üstü yöntem uygulanmışsa protez belli oluyor ve yumuşak olmasınında bir anlamı kalmıyor bence doğal olmadiktan sonra ne artısı var yumuşak olmasının,, tabiiki kişinin derisi, esnekliği, kaslarının kuvvetli olması etkenleride var kas altı yönteminde. Belki deri esnektir kaslar çok kuvvetli değildir tıpkı kas üstünde olduğu gibi hemen yumuşar ve salar kendini protez. Kişiden kişiye farklılık gösterir:)

Ben onun resimlerini goremiyorum ama merak ettim ama yine kasaltiyi dusunuyorum cunku damla seklinde istiyorum cok yuvarlak degil ozaman damla diyecek kadin hemen ustundede donmesi yok ele gelmesi daha sert olmasi burdaki bayanlar beni baya korkuttu:KK17:
Kas üstü düşünüyorsanız asla damla taktırmayın derim,, protezi tutan bir kas olmayacağı için dönme riski maximumdadır. Kaldı ki bu forumda kas altı yöntem ile damla şekil protez taktıranların protezlerinin döndüğünü bile okuduk. Kas altı olmasına rağmen. Yinede siz bilirsiniz. Göğüs dokunuz yoksa zaten yapay durur kas üstü. Bence en iyisi yuvarlak protez. Kas altı mı kas üstümü olur ona meme dokunuza bakarak doctor bey karar verir :) Damlanında güzel durduğunu düşünüyorum fakat dekolte için dolgun durmayacağını düşündüğümden taktırmak istememiştim. Yuvarlak daha dolgun duruyor gibi gibi:)

Kas üstü düşünüyorsanız asla damla taktırmayın derim,, protezi tutan bir kas olmayacağı için dönme riski maximumdadır. Kaldı ki bu forumda kas altı yöntem ile damla şekil protez taktıranların protezlerinin döndüğünü bile okuduk. Kas altı olmasına rağmen. Yinede siz bilirsiniz. Göğüs dokunuz yoksa zaten yapay durur kas üstü. Bence en iyisi yuvarlak protez. Kas altı mı kas üstümü olur ona meme dokunuza bakarak doctor bey karar verir :) Damlanında güzel durduğunu düşünüyorum fakat dekolte için dolgun durmayacağını düşündüğümden taktırmak istememiştim. Yuvarlak daha dolgun duruyor gibi gibi:)
Bence yuvarlak taktirmaniz dogtu olmus zaten damla goruntusune zamanla ulasiyor. Hemde daha yumusak oluyor birde fiyat olarakta daha uygunmus ben begendim sizinkin ameliyat sonuclarinizi. Yani gozle gorunen bir yapaylik yok
Sadece kisi tercihi baya buyuk olmus:eek::KK39: baya buyuk ama:KK8:

aslında damla protezin üretilme nedeni protezi kasın üstüne koyabilmek icindir. yuvarlak kas altında üst tarafı baskı göreceği için damla şeklini alıyor zaten. ama damlayı kas altına uygulamak tamamen saçmalık çünkü high profil olsa bile üst tarafı daha az kasla birlikte iyice basık oluşur.
bu dr lar bile kendi arasında anlaşamıyor kimisi damla fasya altı en doğalı derken kimisi kas altı yuvarlak kimisi kas üstü yuvarlak diyo ama kas altı damla protez bi iki kişinin gördüm pek hoş gibi durmuyordu sanki

aslında damla protezin üretilme nedeni protezi kasın üstüne koyabilmek icindir. yuvarlak kas altında üst tarafı baskı göreceği için damla şeklini alıyor zaten. ama damlayı kas altına uygulamak tamamen saçmalık çünkü high profil olsa bile üst tarafı daha az kasla birlikte iyice basık oluşur.
bu dr lar bile kendi arasında anlaşamıyor kimisi damla fasya altı en doğalı derken kimisi kas altı yuvarlak kimisi kas üstü yuvarlak diyo ama kas altı damla protez bi iki kişinin gördüm pek hoş gibi durmuyordu sanki
Zamanla yer çekimininde eetkisini düşünürsek damla pek mantıklı durmuyor. Eninde sonunda inecek protez. Açılan cebinde duruşu ile çok etkisi var. Ay şu meme takma işi ne zor. Vallahi şans işi.. Kime ne gelirse.

Son düzenleme:
Zamanla yer çekiminindr etkisini düşünürsek damla pek mantıklı durmuyor. Eninde sonunda inecek. Açılan cebinde duruşu ile çok etkisi var. Ay şu meme takma işi ne zor. Vallahi şans işi.. Kime ne gelirse.
hep dediğim bir şey var uzun boylu boyun ve bel arası gerdan kısmı uzun olan kişilerde damla gerçekten güzel duruyor ama yuvarlak yapay duruyor diyenlere de kızıyorum seninki kas üstü gayet doğallar hemde baya bi iri dolgun beğeniyorum keşke olsaydı da banada kas üstü olsaydı

Bence yuvarlak taktirmaniz dogtu olmus zaten damla goruntusune zamanla ulasiyor. Hemde daha yumusak oluyor birde fiyat olarakta daha uygunmus ben begendim sizinkin ameliyat sonuclarinizi. Yani gozle gorunen bir yapaylik yok
Sadece kisi tercihi baya buyuk olmus:eek::KK39: baya buyuk ama:KK8:
Valla daha büyük olsun bile isterdim. Neden istemeyeyim :p büyük memenin hayali ile yaşayıp durdum yıllarca.. ergenlikten beri.hiç büyümedi inat etti. Yaşıtlarımınki aldı başını gitti. Ben hep imrendim. Zaten ameliyatın amacı büyütmek. Bana göre hiç yoktu memem, meme sayılmazdı. Şimdi gideri var :p daha büyüğünede asla hayır demezdim.

Zamanla yer çekiminindr etkisini düşünürsek damla pek mantıklı durmuyor. Eninde sonunda inecek. Açılan cebinde duruşu ile çok etkisi var. Ay şu meme takma işi ne zor. Vallahi şans işi.. Kime ne gelirse.
Aynen oyle bazen git hemen yaptir kurtul su dolgulu sutyenlerden hatta sutyen takma ohhh mis diyorum birak bukadar ayrintiyi ama bekle diyorum istanbulda olsam gercekten sartlari dahada zorlarim ama istanbulda degilim buda sıkınti oluyor. Artik sans diyecem elimdeki sartlara gore yapacam bu ameliyati insallah

Valla daha büyük olsun bile isterdim. Neden istemeyeyim :p büyük memenin hayali ile yaşayıp durdum yıllarca.. ergenlikten beri.hiç büyümedi inat etti. Yaşıtlarımınki aldı başını gitti. Ben hep imrendim. Zaten ameliyatın amacı büyütmek. Bana göre hiç yoktu memem, meme sayılmazdı. Şimdi gideri var :p daha büyüğünede asla hayır demezdim.
Benimde en yakin arkadasimin memesi sizin su anki memeleriniz kadardi 14 yasindayken dusunun. Hepsinin genelde buyuktu sansima en kucuk dedigim 90 takiyor arada benim mememin ufakligina laf ediyordular. Artik bilinc altina yerlesmis bende c cup takmak istiyorum ve dolgusuz.

Esmerai ben de kas üstü olmak istiyorum fakat yapay durur ele gelir diye çok korkuyorum. Ameliyat öncesi sonrası fotoların var mı? Beni de izler misin?

Esmerai 15 nisanda ameliyatim var yuvarlak kas ustu konulacak yeterli meme dokun var dedi. Ama bundan once 3 farkli yerde muayene oldum hepsi kas alti demisti. Kafam karisti ama meme dokun var protezi asla hissetmiceksin bu yuzden saglam kasi kesmicem. Yoksa kas alti islem benim icin daha kolay dedi. Bilemiyorum hala cok tedirginim. Evlenmedim cocuk yok yarin bigun emzordikten sonra bu protez ortaya cikarmi bmiyorum. Sen ne zaman yaptirdin kullaniminda sikayetci oldugun durumlar varmi? Bana onerebilecegin birsey varmi? Yardimci olursan cok sevinirim

Back
X