kas altı meme ucu yuvarlak protez koyduranlar lütfen cevap verin!......

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar 2 gün önce kas altı yuvarlak protez meme ucundan konuldu ama koltuk altlarım müthiş ağırıyor acayip bir gerginlik ve şiş var sanki patlayacak dışarı çıkacakmışlar gibi ağrı kesicilerimi de alıyorum ama hiç uyuyamıyorum uzandığım an yardım almadan kalkamıyorum.bu yüzden hiç yatmak bile istemiyorum ve sütyenle durduğum için yattığımda bütün ağrı sırtıma veriyor sırt ve boyun ağrısından öldüm.Sütyende sıkıyor zaten. Aynı şekilde ameliyat olanlar cevap yazabilirmi bu daha ne kadar böyle sürecek? 2 hafta deniyor ama ben sanki böyle sakat gibi kalacakmışım gibi çok kötü hissediyorum. Benzer durumları yaşayanlar birşeyler yazsın ne olur ...

Arkadaşlar 2 gün önce kas altı yuvarlak protez meme ucundan konuldu ama koltuk altlarım müthiş ağırıyor acayip bir gerginlik ve şiş var sanki patlayacak dışarı çıkacakmışlar gibi ağrı kesicilerimi de alıyorum ama hiç uyuyamıyorum uzandığım an yardım almadan kalkamıyorum.bu yüzden hiç yatmak bile istemiyorum ve sütyenle durduğum için yattığımda bütün ağrı sırtıma veriyor sırt ve boyun ağrısından öldüm.Sütyende sıkıyor zaten. Aynı şekilde ameliyat olanlar cevap yazabilirmi bu daha ne kadar böyle sürecek? 2 hafta deniyor ama ben sanki böyle sakat gibi kalacakmışım gibi çok kötü hissediyorum. Benzer durumları yaşayanlar birşeyler yazsın ne olur ...

esmeralda bunları inan herkes yaşıyor korkma.Benim 25 gün oldu,yan bile yatıyorum artık.her geçen gün iyiye gideceksin,3. haftadan itibaren ise hızla iyiye gideceksin.Lütrfen sabırlı ol ve kendini tedirgin edip sıkıntı yapma,zaten vücudun hırpalandı bir de ruhunu boşuna hırpalama canım:))))Boşuna hırpalama diyorum çünkü bunları herkes yaşıyor ve geçiyor,seninki de geçicek canım.

bende geçmeyecek sanmıştım,sanki herkes iyileşiyordu ama ben öyle kalabilirdim korkuları yaşıyordum

Esmeralda hepimiz aynı şeyleri yaşadık, benimde kas altı, yuvarlak ve meme altı kesisiydi.. İlk 3 gün mahvoldum 2 ağrıkesici 1 kas gevşetici kesmedi ağrımı ama 3. günden sonra yvaş yavaş iyileşmeye başlıyorsun.. Benim şuan 1 ay oldu ve o anları unutmuş oluyorsun bile.. merak etme az daha dayan geçicek hepsi..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dayanmaya çalışıyorum.ben çok hareketli hiç yerinde duramayan bir insanım düzenli spor da yapıyordum öyle kolay kolay yorulan bir insan da değilim.Hayatımda bir kez bile herhangi bir nedenle hastane yüzü görmedim. Dişçiye giderim dişçi neredeyse ağzımı söker hatta bana şakalar yapar korkutmak için ama çıtım çıkmaz. Regly olurum hiç ağrı kesici almam. Hiç sigara içmedim çay kahve bile içmem çok düşkün değilim. Sağlığıma ve aynı zamanda çevremdeki herkesin de sağlığına çok dikkat ederim. Evde olduğumda birçok işi kendim zevkle yaparım etrafımdaki insanlara aileme, gelen giden herkese hizmet etmeyi ağırlamayı çok severim.Ameliyata da gülerek girdim. Cesur biriyim dememe zaten gerek yok:))) Hayatımda ilk kez bu kadar acı çekiyorum sağolsunlar onlar tabiki birşey demiyor ama ben birçok şeyimi onlar yapıyor diye üzülüyorum ,ailemde dört gözle iyi olmamı bekliyor.ınsan bir an önce eski haline dönmek istiyor bir de korkmaya da başladım acaba vücudum kabul etmeyecekmi diye ondan da endişeliyim...Herhalde bu ameliyatın psikolojisi biraz da...Gerçekten çok ciddi bir operasyon.Ama sizler bunları söyleyince rahatlıyorum sağolun eksik olmayın hepinize kucak dolusu sevgiler

Merhaba biraz geçde olsa mesajını gördüm var şu anki durumu merak ettigim için ben sormak istiyorum nasılsın? sana cevap veren bir çok arkadasş gördüm ama bende bugun 12 gün olmasına ragmen asla ne senin yasadıklarını nede agrı kesici alıp hala ağrı çekmeye devam durumum olmadı.Ben bu durumun doktor ile ilgisi olduguna inanıyorum açıkcası Dr.Eser Aydoğdu bana göre bu işin uzmanı kendisine çok teşşekkür ederim asla sancılı bir evdre degildi benim için.

esmeralda doktorum bana da kas altı meme ucu önerdi...Ama ben his kaybından çok korkuyorum.. Sende böyle bir durum oldu mu? Bir de kaç cc takıldı? Ya cok korktum şimdi senden bunları duyunca :KK43: Auff :KK43:

X