Kas altı-meme ucu 225 cc high profil damla şeklinde mentor marka takıldı ama : (

eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun.hala o kadar kötümüsünüz.bende olacağım ama çok korkuyorum.amelyat hakikaten 3 saatmi sürdü.ben daha çabk olur diye düşünüyordum.

3 saat silikon takılması sürmüyo canım yarım saatlik bi işmiş o. ama anestezi sonrası kendine gelmek falan derken 3 saat oluyo.. herkes aynı asamalardan gecti amelyt öncesi hepimiz korku we endişe içindeydik. sonrasında ise ufak tefek sorun yasayanlarda war hiç sorunu olmayanlarda.. ama dikkat ettysen burda da öyle cok ciddi sorunu olan birini görmedim cünkü hepsi zamna baglı düzelicek seyler.. ihtiyacın warsa cok kafana takma ii bi dr secmen cok önmli..

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Şu an acılarından eser kalmamıştır diye umuyorum. Senin ameliyatta tercihlerin iki hafta ağır ağrıyı gerektiriyor ama (

Neden kas altı istedin ?? Sonuçta kası kesiyor ve bu kaslar özellikle kollarını hareket ettirdiğinde inanılmaz ağrılar veriyor. Bir de meme ucu da his kaybı ve süt bezelerine zarar verebileceği için çok hassas bir yerden giriş yaptırmıssın.

Doktorun bu alanlarda uzman fazlasıyla titiz olabilir ama herkes iyi yaptığı uzmanlaştığı yöntemi önerir.

Şimdiki görüntüden halinden memnun musun :)) Bunu çok merak ediyorum. Memnun musun ??
Bende 6 gün önce ameliyat oldum ama benim meme altından kas zarı altına 290 cc . Bugün bandajlarım alındı, sonuç Mutluluk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…