• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kas altı-meme ucu 225 cc high profil damla şeklinde mentor marka takıldı ama : (

Cuma planlanan ameliyatım perşembe günü oldu. sabah 10.30da girdim 13.30 da çıktım.kas altı-meme ucu 225cc high profil damla şeklinde mentor marka takıldı.buraya kadar herşey yolundaydı. ama sonra...

Artık nefes alırken zorlanıyorum, öksüremiyorum, hapşuramıyorum, esneyemiyorum, gülemiyorum, uzun cümleler halinde konuşamıyorum nefesim yetmiyo. 5. günüme girmeme rağmen daha 1 bardak su içemiyorum kolumu kaldırıp, kapıları açamıyorum, tuvalete gitmek ise tam bir işkence.tek başıma yatamıyorum,kalkamıyorum, elimde 1 havlu tutamıyorum.hele hele o tabutta yatar gibi dümdüz yatmak yokmu....

Ruhsal durumum çok bozuk.eşşşşekler gibi pişmanım.sürekli ağlıyorum.işe yaramaz sakat bir insan psikolojisine girdim tamamen. ayrıca sol elimin son 2 parmağı sürekli uyuşma halinde, boynumun altından o gerdanla göğüs arası bölge aşırı bi gerginlikte sanki biri aşağıdan deriyi çekiyoda yırtılıvericekmiş gibi.ayrıca silikonlarım her ne kadar yumuşacık yapıda olsa bile şu an içimde öyle sertler ki anlatamam resmen tenime içerden batıyorlar.elimle göğüslerimi tutmadan yürüyemiyorum..

Kızlar çok pişmanlık ve suçluluk duyuyorum...27 sene memesiz yaşadım şu an varlar ve hiç mutlu değilim.o ufacık hallerinde bile mutluymuşum..ameliyat olduğumdan beri ben ne halt yedim diyorum sürekli.şu an bana çok büyük geliyorlar. alışamadımbi tuhaf hissediyorum kendimi.225cc likler ama doktor keşke daha da küçük taksaymış diyorum...bilmiyorum.. ben mutlu değilim...

Hep olumsuzlukları yazdım sizlere ama gerçeklerim bunlar olumlu birşey olmadı...bu hafta sargılar çıkacak,banyo yapacaksın dedi ama ben saçıma toka takamıyorum ki nasıl yıkanayım? işte böyle kızlar sonuç olarak çok ama çok pişmanım ve bir o kadar da mutsuzum...

Merhaba Canım;

Tam olarak ben hissettikleirmi kaleme almışsın.
Ben de çok isteyerek ameliyat oldum sonrasında bunlaıma girdim 2 hafta kadar sürdü.
Tam dediklerini yaşadım. Dertsiz başıma dert açtım dedim.

Ama cuma günü bir ay olacak.
Veee çok mutluyum ben artık.
Üstelik daha şişlikler tam olarak inmedi ama artık nefes alabiliyorum rahat rahat. Çıkarıp kenara koyabilsem şunları keşke diyordum ama şimdi alıştım.

Sana bir tavsiye hemen giyin süslen ve bir mağazaya git.
Kendine sütyen al.
ÇOK ÇOK ÇOK MUTLU OLACAKSIN
İlk defa bir sütyeni tıka basa dolduracaksın ve sevineceksin.

Canım en zor kısımlar geride kalmış.
Biraz daha sabret.
Gerçekten alışılıyor ve mutlu ediyor insanı.

Gelmiş geçmiş olsun canım...

capcuda canım geçmiş olsun inş. en kısa zamanda geçer şikayetlerin ağrıların ama senin yazını okuyunca ben iyice tırstım mafoldumben zaten hep korkudan erteliyodum bugün forma bakıyım bi neler oluyo dedim ve yazını okuyunca bende böyle olurum kesin dedim ve daha çok korktum napıcam ben şimdi mafoldumben

Hiç pişman olma bende çok pişman oldum ama sargılarım açılınca sonuç mükemmel acılarının hepsi geçecek kendini hiç üzme boşunada mutsuz olma

herkese marhaba,
benim de sargılaım pazartesi açıldı. ama inanılmaz şiş üst bedenim karnım belim bile şiş:(
göğüslerimde de asimetrik şişlikler var yani iki göğüs arasında değilde kızlar aynı göğüste alt kısmı bir tuhaf şiş üst kısmı ayrı tuhaf :gitme:

normal mi bu sislerde de olan var mı bundan?
iananılmaz gerginlik var hele ayaktayken sol göğüme bıçak saplanıyor gibi..,
capcuda bende durup durup ağlıyorum naptım ben diyorum

Ağlamana hiç gerek yok arkadasım, bendede şişlik vardı hele ayağa kalktığımda sanki kopacaklar gibi yanıyordu hatta ateş gibi sıcaktılar birde kızarıklık vardı ama zamanla hepsi geçti. şişlikler için masaj yaptırdı doktorum bana. hatta zamanla iniyor hepsi ben daha küçülmesin demiştim :) şuan gördüğün gibi kalacaklar sanma sakın en baştan moralini böyle bozma bence. estetikte en iyi sonuç alınan bölgelerin başında meme gelir.

bende 300cc lik var ameliyattan sonra şiştiler, eyvay dedim ne kadar büyükler tabi o gördükleriniz şiş kısma ilk 6 ayda iniyor , en son doktoruma daha inmesinle yaa demiştim :)

endişeleriniz yersiz canlarım rahatlayın biraz.

Ağlamana hiç gerek yok arkadasım, bendede şişlik vardı hele ayağa kalktığımda sanki kopacaklar gibi yanıyordu hatta ateş gibi sıcaktılar birde kızarıklık vardı ama zamanla hepsi geçti. şişlikler için masaj yaptırdı doktorum bana. hatta zamanla iniyor hepsi ben daha küçülmesin demiştim :) şuan gördüğün gibi kalacaklar sanma sakın en baştan moralini böyle bozma bence. estetikte en iyi sonuç alınan bölgelerin başında meme gelir.

çok teşekkkür ederim morale çok ihtiyacım vardı

çok teşekkkür ederim morale çok ihtiyacım vardı

hiç bozma moralini sonucunu yavaş yavaş görmeye başlayacaksın ve üzüldüğüne üzüleceksin. hepsi yavaş yavaş geçecek ve artık kendi orjinal göğüsünmüş gibi kullanacaksın. hele her istediğin sütyeni almaya başlayınca bu iş dahada keyifli olacak. :) zemuszemus

sshekercim kontrollerin nasıl geçti? bir problem yoktur inşallah (kapsül gelişmesi falan). herşey yolundadır diye ümit ediyorumkaydirigubbakcemile5

aman aman allah korusun hepimizi kapsül derdinden eyvahedigeldismile canım bnmkilere baktı doktor bi sıkıntı yok dedi nefiisss oldular dedi zemuszemus sargı sarıyodum yukarı kayma olmasn diye onu sarmana gerek yok artık dedi...3.ayım dolunca gidicem işte 1.5 ay sonra bayanssulusmile smdilik böyle canım yaaa tek sıkıntı küçük oldu gibi hissediyorum baska da problemim yokk bi de sol gögsüm 1 cm kadar yukarda oda zamnla inermişş bilmiyorumkismile

canım bnm silikonum gögüs altından kesiyle konuldu ama ucunu da kestiler baska bi durum için.. gögüs ucum altına göre daha az belirgin halkanın yarısı kesilmişti ilk baslarda bnmde kötü görünüyodu ama zamnla belli belrsz oldu..1.5 ay oldu..senin tam olark anlatmak istdgni anlamadım :kedi:

Sevgili capcuda
Kendine işkence yapma ne olur.
Boşu boşuna üzüyorsun kendini.
Bu aşamaları hepimiz atlattık inan.

Benimki de göğüs başından, ve ilk zamanlar kabus gibiydi. Kocaman kabuklar oluştu zamanla, simsiyah, iğrenç ve büyüktü.
Şimdi zamanla (günde iki kez bepanthenle) o kabukların hemen hepsi düştü ve altından incecik bir çizgi çıktı.
ınana bana vücut kendini toparlıyor.
Ameliyat geçirdik kolay değil. Ama gene de sonuç çok güzel olacak. :)
Hem 1 ay sonra iz kalmasın diye contratubez ya da scarex diye bir krem önerecek doktorun. O da baya iyileştirici bir kremmiş.
Merak etme bir sorun kalmayacak. Kendini üzme, biraz oluruna bıraz, çok inceleme göğüslerini şimdi.
Bu seferde yamukluklar bulacaksın çünkü, hepsi normal, biz de geçirdik.
Doktorunun dediklerini dinle sadece.
Hadi üzme kendini, geçmiş olsun...

capcuda şişliklerin ağrıların ne durumda canım hala çok şiş benim göğüs altlarım, koltuk altlarım, mafoldumben

ben ilk günler elimde aynayla dolasıyodum acıp acıp bakıyodum we kafama takcak bişey mutlaka buluyodum.. ama şimdi bakmıyorum bileee ilk günler ister istemez sıkıntılar olcak ama zamanla hersey oturuyo yerine o yüzden bnce simdiden bakıp takmayın kafanıza kızlarrr

kızlar dedgim gbi suan takmayın kafanıza bnm doktorum ilk görüşemeye gittgmde bna aynen su cümleyi kurmuştu ''yaptrdgz takdrde ilk 1 ay hiç bişeye benzemez buna hazrlıklı olmanz lazım.ilk görüntüsyle moral bozmak yanlış..zamanla wücut alıstıkca asıl seklini alcak tam olark seklini alması ise 6.ayda olur'' aynen bunu söylemişti..yaaa bn o kadar pimpiriklydim ki ufacık bişey olsa hemen arıyodum ya da gidiyodum doktorun yanına (ilk zamnlar trafikte olmaz cok can sıkıcı olmasına ragmen) zaman gercekten cabuk ilerliyo bnm amelyt günüm daha dün gbi aklımda ama 1.5ay geride kaldı bile.. 3.haftadan sonra tamamen normal hayatnıza dönebiliyosunz yani amlyt olmamış gbi.. sadece tam olarak kendi gögsümüz gbi hissetmiyoruz o da 3 aydan itibaren oluyomuş... amaaaannnn amaaannnn kaydirigubbakcemile2 zaman herseyin ilacı die boşuna dememişler olumunekankayizsmile

Back
X