Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kas altı-meme ucu 225 cc high profil damla şeklinde mentor marka takıldı ama : (
- Konu Sahibi Omelon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bütün bu belirtiler normal, bende senin gibi olmuştum ama sen nasırım biraz daha ağır geçiriyorsun. bu kadar dert edinme bence hepsi geçiyor. rahatlamay çalış, daha şiştir mutlaka inmesi zaman alacak. sen masajlarını yapmayı ihmal etme. kas altı ve meme ucu olunca belirtiler daha şiddetli olabiliyor ama geçicidir korkma.
Canım hepsi geçecek inan,benim elimi yüzümü annem yıkıyordu.yemek yerken nefes almakta zorlanıyorum diye yemek bile yemiyordum,yatarken ağlayarak yatıyor kalkarken ağlayarak kalkıyordum ,gecenin 3.nde bir acıyla uyanıyordum,ağlamkatan kendimi alamıyordum,ama bunda benim ilk 2 gün kolarımı çok fazla kullanmamın etkisi var,çünkü ilk 2 gün ağrım acım yoktu,kolalrını kullanınca 2. günden itibaren acıdan mahvoldum.ama haftasına hepsi düzelecek merak etme.. bu acıları çektiğini hatırlamayacaksın bile.
T
taliaada
Ziyaretçi
Capcuda boşuna depresyona girmişsin canım en zor günleri atlatmışsın. Ben 5. günde rahatlamıştım. Ama acayip istekliydim ameliyat olmaya ve gerginlikler ağrılar beni yıldırmadı asla, sende yılma özlemle bekleyerek bu memelere sahip olduk sonuçta. Yarın daha iyi hissedeceksin merak etme.
geçmiş olsun canım.moralini hiç bozma bende meme küçültme ameliyatı oldum benimde aynı senin gibiydi zamanla geçiyo ilk bir ayım çok sıkıntılı geçti dikişim açıldı tekrar dikiş atıldı.hergün ağlıyodum. 2,5 ay oldu şimdi ne akıntı var ne ağrı bozma moralini