Göz Makyajı Kaş alınması hakkında sorularım ve iyi kaş alan kuaför önerileriniz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
arkadaslar merhaba
öncelikle su sorumla baslayayım denizli de iyi kaş alan yer neresi bilen varsa cevaplarsa cok mutlu olurum
kızlar benim kaşlarım çok biçimsiz bugüne kadar hiç kuaföre kaş aldırmak için gitmedim evde kendim yaptım ama jiletle:KK43:
artık kuaföre gideceğim düzgün şekil versin diye acaba kuaförde çok mu inceltiyorlar? ne yapmam lazım cahilliğimi bağışlayın ne ile alıyorlar her kuaför iple mi alıyor hangi yöntem daha iyi kuaföre ne söylemem gerekiyor yani ne ile istediğimi belirtmek için bi de bugüne kadar jiletle aldım ben simdi kuaföre gitsem sorun olur mu? bi sorun çıkmaz umarım:KK43::26::KK50:

jiletle kas almak???:KK53:

ilk once nasil becerdigini inanilmaz merak ettim.. ikincisi de kac yasindasin?

Son düzenleme:
jilet derken isim versem olur mu prmatkle yani :KK43:
yaşımı söylemesem iyi olur:KK43:(

arkadaslar merhaba
öncelikle su sorumla baslayayım denizli de iyi kaş alan yer neresi bilen varsa cevaplarsa cok mutlu olurum
kızlar benim kaşlarım çok biçimsiz bugüne kadar hiç kuaföre kaş aldırmak için gitmedim evde kendim yaptım ama jiletle:KK43:
artık kuaföre gideceğim düzgün şekil versin diye acaba kuaförde çok mu inceltiyorlar? ne yapmam lazım cahilliğimi bağışlayın ne ile alıyorlar her kuaför iple mi alıyor hangi yöntem daha iyi kuaföre ne söylemem gerekiyor yani ne ile istediğimi belirtmek için bi de bugüne kadar jiletle aldım ben simdi kuaföre gitsem sorun olur mu? bi sorun çıkmaz umarım:KK43::26::KK50:

Kız deli misinn :KK53: Ben bacaklarımı bi kaç defa jiletle yaptım diye pişmanım,çok kötü lekeler oldu :26: Üstelik seninki kaş :KK53: Bi an önce kuaföre git..İple alıyolar, sen iyice tembih edersin inceltmeyin diye..

öncelikle yaşının çok küçük oldugunu düşünüyorumki hiç kuaföre gitmemiş gibi hissettim seni,
acaba jiletle aldıktan sonra daha kötü olmadımı onu merak ettim,
ve jiletle alınan yerler daha erken çıkar neredeyse günübirlik buda rahatsız edici degilmi?

açıkçası öyle çok kötü olmadı veya bilmiyorum bana hep öyle geldi ama hemen gideceğim sizleri dinleyip sağolun kızlar:KK43:(

kuaföre git canım.iple alıyorlar,hiç permatikle kaş alınırmı ? senin için daha zordur o şekilde,çok çabuk çıkar yapmamalısın jiletle...:KK50:

jılet ıle kas almak ılgınc ısını ıyı yapan bı kuafore gıt kaslarımı aldırcam de zaten eger ısını ıyı yapan bırı ıse yuzune uygun bı kas yapr kalın yada ınce ama yasım cok kucuk dırosan ınceltme kalın olsun dogal gorunmlu sakın bıdaha asla ama asla kasına jılet surme jıletı surersın tamamda kasın hıc olmaz sarıdır sıyah olsun dıye yapılrı ama paso kasa cımbız yerıen jılet surer ısen batar o kas allah korusun kuser bıdaha cıkamaaz

bu konuda sana tavsiyem ilk başta sabırlı olup kaşlarını birgüzel uzatmalısın genelde kasların yapısına göre 2 haftad falan baya cıkar cok tuysüz değilsen ki jilet sürdüüğüne göree bu zaman dahada kısa sürebilir.daha sonra iyi bir kuföre yada cevrende bu ısden anlayan taavsiye ediilen kimseye gidip yüz şekline ve yşına uygun bir şekil vermelerini istmelisin.keskee yakın olsaydık mütevazi olmıck ama çok güzelkaş alırıımmm :)çekinecek utanacak bir şey yok ayrıca isteklerini dile getirmelisin ince istemiorum de meselaa ama onada boylee söyleme bilmediğini ilk kez aldırcanı bazen kuaförler sallaybiliyorlar iple ıkı dkkada alıp yolluyorlar :)

Son düzenleme:
kızlar bende jiletle aldım kaşlarımı her gün çıkıyor şimdi evde cımbızla alıyorum ama çok yorucu her gün hergün nasıl kurtulabilirim

X