• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAŞ ALIMI

black_princes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
2
0
1
26
Merhaba ben 14 yaşındayım ve kaşlarım kalın ortasıni alsamda yinede birbirine biraz yakin ve kalin oldugu icin pek hos gorunmuyor aldirmak istiyorum annemin izni var ama ilk aldirdigimda "aaaa kaşini aldirmis" falan yada dalga gecerler diye korkuyorum sizce aldirmalimiyim ve istanbulda önerebileceginiz bir yer varmi:110:

Merhaba ben 14 yaşındayım ve kaşlarım kalın ortasıni alsamda yinede birbirine biraz yakin ve kalin oldugu icin pek hos gorunmuyor aldirmak istiyorum annemin izni var ama ilk aldirdigimda "aaaa kaşini aldirmis" falan yada dalga gecerler diye korkuyorum sizce aldirmalimiyim ve istanbulda önerebileceginiz bir yer varmi:110:
Canim aldir gitsin neden dalga geciceklermis anca kiskanirlar daha guzel olursun aldirinca onlar aynaya bakip kendilerine gulsunler boyle seyleri hic kafana takma. Caddebostanda ilker yavruturk kuaforde tulay hanim kas tasarimi yapiyor yuzune ve kemik yapina gore ve aldigi kaslar 10-15 gun cikmiyor en kalin kil yapisinda bile bence oraya gitmelisin ve hep ayni yere aldir cok elletme kasini daha yasin genc bir abla tavsiyesi cunku heryer kendi bildigi gibi alip kasin seklini bozuyor sonra ilerde kaslarin dokulmesin, kas almak profesyonel bir istir her manikurcu aliyor simdi kuaforlerde ne kadar dogru kaslarda batik oluyor sonra hemde bos yere can yakiyorlar yanlis alarak dedigim yere git canim sifir aci.

Aldır tabi,ama kaş aldırırken de ki,incelmesin,sadece çıkanlar alınsın. Böylece sıkıntı olmaz.

Back