• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kartal'da bakıcı ve yardımcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eraysmum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
102
9
46
İstanbul
kartal merkezde oturuyorum.9 aylık oğluma annem bakıyor.evlerimiz çok yakın.annemi biraz rahatlatmak için bakıcı-yardımcı arıyorum.birkaç ay annemin evinde gündüzlü çalışacak.annem bebeğe bakarken ev işleri ile ilgilenecek.annemin işi olduğunda da bebeğe bakacak.çalışma saatleri sabah 9.00-akşam 16.00 şeklinde düşünüyorum.oğluma alıştıktan sonra da benim evimde sadece bebeğimle ilgilenecek şekilde çalışabilir.ama o zaman çalışma saatleri benim işim nedeniyle sabah 06.30-akşam 18.30 olabilir.35 yaş üstü ,evli ve büyümüş çocuğu olanlar tercihimdir.daha önce bebek bakmış ve referans verebilecek durumda olmalıdır.ilgilenenlerden mesaj bekliyorum.

merhabalar annem düzenli olarak ev işlerine giden ve 2 tane büyümüş cocugu olan biridir.ilgilenirseniz özelden telefon numarasını yazabilirim.detayları kendisiyle görüsebilirsiniz.

teşekkür ederim benim belli periyotlarla çalıştığım bir yardımcım var zaten.daha önce 3 yaş altı çocuk bakmış ,referans verebilecek birini arıyorum.kendi çocuğuna herkes sevgiyle bakar zaten.önemli olan anneliği de yaşamış,başkalarının bebişlerine de şefkat gösterdiğini,baktığını referanslarından öğrenebileceğim birini bulmak..yani deneyimli olmuş olmalı.ev işleri öncelikli değil..

Back