Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi doktor önerisi
Kızlar Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde gidipte memnun kaldığınız yada memnun kalmadığınız doktorlar var mı? doktor arıyorum ama hangisine gitcegimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Kızlar Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde gidipte memnun kaldığınız yada memnun kalmadığınız doktorlar var mı? doktor arıyorum ama hangisine gitcegimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Lanet ettiğim hastane. Hele bir tane kadın doğum doktoru var adını bilmiyorum acilde baktı Allah’a havale ediyorum onu. İnşallah bana yaşattıklarının aynısını yaşar ne eksik ne fazla