kartal devlet hastanesi dogum

shrink_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
103
31
123
34
İstanbul
Selam arkadaşlar kartal devlet hastanesi yada marmara üniversitesi hastanesi nde doğum yapan var mi? Memnun kaldinuz mi neler yaşadınız paylaşabilir misiniz? Devlet te doğum yapmak mantıklı geliyo bana.her ne kadar kontrole ozele gitsrmde devlet daha guvenolur geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz

Doğumla ilgili değil normal poliklinik hakkında kartalı hiç iyi söyleyemeyeceğim kanser olan hastasına sanki adamı ben kanser yaptım diyen doktorları mevcut marmarayı beğeniyorum ama doğum olarak ablamlar yengem falan özel bölgede ve kurtköy emsey hastanesinde doğum yaptılar bakım süper emseyde özel tavsiye ederim ben Size

Kartal devlet hastanesi 5 para etmez... Asla orada doğum yapmayı göze alamam..

yenqem marmarada doqum yaptı tam 48 saat hiç yuzunu gostermeyip tek bilqi vermeden kaplda beklettiler,daha fazla dayanamayan kadın kaplya clklp beni kurtarın deyip yere yıqıldı,ve suni sancidan bitirdier bebeqin kalp atislarl zaylflaylnca apar topar sezeryana aldılar cektlql sanclyla kaldı,baska doktor qelmese bebeqin kafasının yan donduqunu anlamaylp anne ve bebek hayatı rısk alıcaklardı,azlclk kendlnlzl dusunuyosanaz o yere asla qitmezsiniz,hayatımda qecirdiqim n berbat qunlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…