• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşıyaka novarada lazer epilasyon yaptıranlar..

halimeozer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1
0
1
İzmir
arkadaşlar ben karşıyaka novarada 3. seansıma girdim gönül rahatlığıyla başladım orada ama aklıma takılan şeyler var artık bana ilk başta iki farklı cihazla taranacaksınız ince tüyleri de görmesi açısından denmişti ama sadece çene altında ikinci işleme alıyorlar bi sonraki seansa gidince soracagım. gidenler varsa memnun mu? kaçıncı seansları ? kaç ay aralıklarla seanlara gidiyorlar? seanlar ilerledikçe indirim yapıyoruz demişlerdi gerçekten yapıyorlarmı ? ben çene koltuk altı genital ve komple bacak için gidiyorum ilk iki seansa bir ay arayla gittim 3 seansa bir buçuk ayda gittim 350 tl veriyorum seans başına

arkadaşlar ben karşıyaka novarada 3. seansıma girdim gönül rahatlığıyla başladım orada ama aklıma takılan şeyler var artık bana ilk başta iki farklı cihazla taranacaksınız ince tüyleri de görmesi açısından denmişti ama sadece çene altında ikinci işleme alıyorlar bi sonraki seansa gidince soracagım. gidenler varsa memnun mu? kaçıncı seansları ? kaç ay aralıklarla seanlara gidiyorlar? seanlar ilerledikçe indirim yapıyoruz demişlerdi gerçekten yapıyorlarmı ? ben çene koltuk altı genital ve komple bacak için gidiyorum ilk iki seansa bir ay arayla gittim 3 seansa bir buçuk ayda gittim 350 tl veriyorum seans başına
MAALESEF Kİ İNCE TÜYÜ GÖREN bir lazer yok bunlar satış taktikleri ince tüyleri bir nebze olsun daha iyi gören ıpl dir yüzde ise onu da önermem gittiğiniz dönem sonuç alıyorsunuz gibi gelir ama biraz ara verdiğinizde kılların tekrar geri geldiğini görürsünün bu da sizzi üzer zaten ince ise tüyleriniz çok almamışsınız demektir iğnelide daha çabuk sonuç alırsınız ve bir daha çıkar mı diye düşünmezsiniz....yine de en doğru karar sorunlu bölge görüldüğünde verilecektir

Back