Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıKarşıyaka da ilkokul tavsiyesi LÜTFEN YARDIMMMM
Istanbul dan izmir karşıyaka ya taşınıyoruz. Önümüzdeki yıl 2. Sınıfa gidecek olan kızım için okul araştırıyorum. Paylaşımlarınız çok önemli. Devlet ya da özel farketmez. Karşıyaka ya yakın kaliteli eğitim veren kurumlar hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Hangi semte geliyor sunuz?biz atakent bostanlı tarafındayız tüm okullar iyi sayılır benimkiler mehmet seniye özbey ilkokuluna gidiyorlar memnunum mustafa reşit paşa bostanlı, emlakbank atakent iyi devlet okullarından
Karşıyaka merkezde Mirza Nil var öneririm,kolej olarak karşıyaka mavişehir civarında okyanus , doga ,Fransız okulu var (bunun ilkokul kısmı var mı emin degilim).Siz neresinde oturacaksınız Karsıyakanın onu da yazsaydınız iyi olirdu.
Aslında iyi okul değil iyi öğretmen araştırmali bende bornovadA okul araştırıyorum kızıma en iyi okulu buluyorsun ogretmenden memnun değiller benimde kafam çok karisti