- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Kahve falına bakarım tarot karsilikli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fallaşabiliriz bacım,istersenKarşılıklı fal bakmaya geldim.
fallaşmak isteyen var mı? :)))
fallaşabiliriz bacım,istersen
ben içiyodum tühHahah yarın fotoğraf (fal icin) atalım birbirimize
ben içiyodum tüh
yok olmaz yarın tekrar içerimAfiyet olsun sen fotografini cek yarin atarsin bana
Falima bakan olur mu ki
Dur ben bakayım da gönlün olsun
Fincanina ay doğmuş. Icinden cikilmaz gibi gorunen bir problemin veya kafaya taktigin bir sorunun varsa cozulecek. Kalabalik bir ortama gireceksin, dugun veya nisan tarzi bir kutlama ortami olabilir. 2 tane dusmanin var. Bunlar agiz agiza vermis seni cekistiriyorlar. Gitmrti planladigin bir yolun vs. Cikmamis. Evde olmaktan memnunsun sanirim :). Hamile bir kadin ve oglan cocugu (bebek) goruyorum. Yani erkek bebege hamilr bir kadin cikmis. Onun disinda y ve n harfleri cikmis.
Eki Görüntüle 2590604 Eki Görüntüle 2590606 Eki Görüntüle 2590607
Kızlar bende yeni üye oldum umarım doğru gönderebilmişimdir falıma bakabilirmisiniz rica etsem
Dur ben bakayım da gönlün olsun
Fincanina ay doğmuş. Icinden cikilmaz gibi gorunen bir problemin veya kafaya taktigin bir sorunun varsa cozulecek. Kalabalik bir ortama gireceksin, dugun veya nisan tarzi bir kutlama ortami olabilir. 2 tane dusmanin var. Bunlar agiz agiza vermis seni cekistiriyorlar. Gitmrti planladigin bir yolun vs. Cikmamis. Evde olmaktan memnunsun sanirim :). Hamile bir kadin ve oglan cocugu (bebek) goruyorum. Yani erkek bebege hamilr bir kadin cikmis. Onun disinda y ve n harfleri cikmis.