Evet bilmiyormuş gibi davranıcam dediğin gibi başka bişey yapamam. Gerildim bi an ne yağacağıma karar veremedim.Onlar bilmiyormus gibi davran. Baska ne yapabilirsin ki zaten??
Enteresan lafı az kalır ona.hiçbirşey olmamış gibi normal davran. sen konuları açma, eğer açarlarsa da yanlış anlaşılma olmuş dersin.
sözlün de oldukça enteresanmış.
haha eşimde bana yapardı ilk zamanlar.ne zaman onunla kavga etsek ve ailesinin yanında bana telefon etse, ben ailesine tek kelime etmeden sen benim ailemden ne istiyorsun diye bağırmaya başlardı.onları arkasına alıp haklı çıkmaya çalışmanın bir sonucu sanırım.hiçbir şey olmamış gibi davranın bence sonuçta saçmalayan sözlünüz.Kızlar günaydın. Geçen hafta içi sözlümle çok büyük kavgalarettik burayada yazmıştım. Kavganın ailesiyle hiçbir alakası olmamasına rağmen telefonda ne istiyosun sen benim ailemden seni dolduruyolar ne demek falan diye saçmaladı. Üstelik annesiyle ablası yanındaydı o sıra muhtemelen duydular. Bugün sözlümle beraber dükkanlarına gidicez annesiyle ablasıda olucak. Ablası umrumda değilde annesine nasıl davranayım sizce. Kavga üstüne karşılaşacak olmak beni gerdi.