Karşılaşma

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Kızlar günaydın. Geçen hafta içi sözlümle çok büyük kavgalarettik burayada yazmıştım. Kavganın ailesiyle hiçbir alakası olmamasına rağmen telefonda ne istiyosun sen benim ailemden seni dolduruyolar ne demek falan diye saçmaladı. Üstelik annesiyle ablası yanındaydı o sıra muhtemelen duydular. Bugün sözlümle beraber dükkanlarına gidicez annesiyle ablasıda olucak. Ablası umrumda değilde annesine nasıl davranayım sizce. Kavga üstüne karşılaşacak olmak beni gerdi.

Evlenmek için eminmisiniz? Karşılaşmadan önce bir ömür nasıl birlikte geçireceğinizı düşünün derim...

iyi davranmazsan saygısız derler, iyi davranırsan senin o kavga içinde kalır..

Gitmeden once sozluyu iyice bir paralaman lazim senin. Kol kirilir yel icinde kalir da ailesinin onunde kucuk dusurmus kotu bir pozisyona sokmus seni. Iyice bir kafasini ez dukkana gittiginizde de o senden once davranip ailesinden ozur dilesin oyle sacma diyaloglara onlari dahil ettigi icin.

hiçbirşey olmamış gibi normal davran. sen konuları açma, eğer açarlarsa da yanlış anlaşılma olmuş dersin.
sözlün de oldukça enteresanmış.

Hic birsey olmamis gibi davran ..
Ama nisanlinda daha simdiden seni boyle bir duruma dusuruyosa isin zor ilerde cok sorun yasarsiniz ..

haha eşimde bana yapardı ilk zamanlar.ne zaman onunla kavga etsek ve ailesinin yanında bana telefon etse, ben ailesine tek kelime etmeden sen benim ailemden ne istiyorsun diye bağırmaya başlardı.onları arkasına alıp haklı çıkmaya çalışmanın bir sonucu sanırım.hiçbir şey olmamış gibi davranın bence sonuçta saçmalayan sözlünüz.

Nişanlınız kaç yaşında? arkadaşlar söylemiş zaten bir şey olmamış gibi davranın onların yanında. Ama sonrasında nişanlınıza haddini bildirin çok taviz vermeyin ileride daha çok sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…