• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı tarafın kiminle ne konuştuğunu öğrenin(int. cafe'lerde denenmiştir)

kullanmasak bile bi kosede bulundurmak lazim bu bilgileri,,,ne olur ne olmaz dime amayerimseniben

nefret ediyorm bu gibi programlardan
ben bilgisayarımın ismine adımı yazmam mesela
arkadaşımdan izin alarak onun adını yazarım :icecream:
oda benimkini
çünkü bazen o kadar saf olabiliyorum ki hiç birşeyden haberim olmuyor
yapanlar vardır bende yerim ama onlarıda ben yiyorum
benim ismimi göremeyince hönk oluyorlar
başkasının özeli beni hiçç ilgilendirmez :kahve:
bu resmen güvensizlik ve bence çok berbat bişi
bana yapan varsa ben asla kabul etmem böyle bir aptallığın bana yapılmasını :kızgın:

arkadaşlar ne kadar itiraz edersek edelim biz bu programı yeni öğrensek de bunu kullananlar var. bizim öğrenmemiz mi suç? burada birkaç kişinin itirazı bu programı imha ettirmeyecek ki? bu programlar niye bulunuyor sizce. elbette önemli bir ihtiyaç ki. biz sade halk olarak düşünmeyin lütfen polis teşkilatı var. onlar suçluları nasıl buluyorlar sanıyorsunuz? bu ve bunun gibi programlardan yardım alıyorlar. itiraz gereksiz bence.

arkadaşlar ne kadar itiraz edersek edelim biz bu programı yeni öğrensek de bunu kullananlar var. bizim öğrenmemiz mi suç? burada birkaç kişinin itirazı bu programı imha ettirmeyecek ki? bu programlar niye bulunuyor sizce. elbette önemli bir ihtiyaç ki. biz sade halk olarak düşünmeyin lütfen polis teşkilatı var. onlar suçluları nasıl buluyorlar sanıyorsunuz? bu ve bunun gibi programlardan yardım alıyorlar. itiraz gereksiz bence.

herkez düşüncesini söylemekte hürdür :kahve:
ben ne hırsızım ne de polis
bi başkasının benim arkadaşlarımın msn adresini bilmesini
görmesini bana güvenmemesini ben normal karşılamam
kullanacak olanda kendi bilir bu bizim kendi görüşümüz :kahve:

güvenlik açığı oluşturuyorsunuz iki tarafta da. karşı taraf farkederse canınıza okuyabilir.
bilgisayarınıza girebilir yani. dikkat edin.
paylaşan arkadaş kusura bakmasın çok inandırıcı gelmedi. yerel ağda ana bilgisayar üzerinden her şey mümkün, ama bir başka bilgisayara sadece ip ten böyle basit bir programla girip msn iletilerine ulaşmak oldukça güç. farklı yöntemlerde ve programlarla karşı tarafın işletim sisteminin dökümü elde edip ona göre saldırı yapıp ve güvenlik duvarını aşıp hackerlar bunu başarıyor. yerel ağda zaten ağ içindeki bilgisayarların güvenlik duvarları birbirine açıktır en basitinden. yine de deneyin bakalım belki yanılırım konunun takibindeyim.

arkadaşlar bu program bi işe yaramıyo. İnternet cafelerde filan kullanılabiliyo yani.netloglar için. boşuna uğraşmayın.biraz araştırdım zaten demosuda hiç bir işe yaramıyomuş.tam sürümüde biraz pahalı girmeyin bu işlere boşverin.

Son düzenleme:

o polisin işi.. polis gerektiğinde kişinin kapısını kırıp içeri girebiliyor. e onlar yapıyor diye bizdemi yapmalıyız? konu ne olursa olsun karşıyım ben.. tabiki isteyen kullanabilir, ama hiçte etik bir davranış değil.

Tamam arkadaşlar siz kullanmayın.zaten bu programın başarı oranı internet cafelerde daha yüksek ve oralar için daha faydalı...Ayy nerden açtım bu konuyu açmaz olaydım ya......

ben de denemeyi düşünüyorum da faydalanabilecek miyim ne diyorsunuz? yani sadece net kafelerde işe yarıyorsa uğraşmayım

teşekkür ederim canım ona da bakacağım.
bu arada bu program dediğin gibi aynı ağda olanları görebiliyormuş.
yani bu net kafelerde, iş yerlerinde falan kullanılabilir.

Evet yazıyor zaten yerl ağ harici etkili olmayabilir diye...........

yerel ağ dışında işe yaramaz arkadaşlar..
Eğer yaramış olsydı zaten özel diye bişey kalırmıydııı...
Herkesin özeli kendine kim için olursa olsun kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam

Arkadaşların da dediği gibi ağ bağlantısı olan yerlerde olabilecek birşey bu..

Yoksa ne mümkün, herkes birbirini gözetlesin..Mümkün değil.

winrar lisansı alın diyor bu ne yaaa off

arkadaşım bilmeden yaptığını düşünüyorum ama verdiğin program virüslü hem de trojan lı...

filizcim valla ben yapamadım canım banada daha detaylı yardımcı olurmusun lutfen hattaa beraberr yapalım sen ne zaman gırıyorsun nete bende ona gore gırıyımde yardım alayım senden ???

Back