• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı tarafın kiminle ne konuştuğunu öğrenin(int. cafe'lerde denenmiştir)

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Merhaba arkadaşlar programı kulanmak çok kolay ilk önce karşıya bir ileti yollucaksınız daha sonra başlat çalıştır cmd yazıp daha sonra çıkan yere netstat yazacaksınız karşı tarafın ip adresini alıcaksınız aldınız ip adresi programın ip yazan yerine yazın sonra star ta basıp karşı tarafın kimle ne konuştuhunu görüceksiniz bu program cafelerde çok işe yarıyor bütün masaların konuşmalarını görebilirsiniz ve tür masaların ip adreslerini kayt edebilirsiniz

Not: Yerel Ağ haricinde Etkili Olmayabilir. Yerel Ağ İçinde Denenmiştir.
msndekartarafnkonumasngmk8.jpg

Buradan:
http://www.speedyshare.com/465674199.html :kahve:

numaralar çıkıyo canım.......................

Arkadaşlar beklerseniz tekrar deneyeceğim..Msn emde şuan çevrimiçi yok ama açılması lazım yani.....
Bilgilendircem tekrar,no panic............

Merhaba arkadaşlar programı kulanmak çok kolay ilk önce karşıya bir ileti yollucaksınız daha sonra başlat çalıştır cmd yazıp daha sonra çıkan yere netstat yazacaksınız karşı tarafın ip adresini alıcaksınız aldınız ip adresi programın ip yazan yerine yazın sonra star ta basıp karşı tarafın kimle ne konuştuhunu görüceksiniz bu program cafelerde çok işe yarıyor bütün masaların konuşmalarını görebilirsiniz ve tür masaların ip adreslerini kayt edebilirsiniz

Not: Yerel Ağ haricinde Etkili Olmayabilir. Yerel Ağ İçinde Denenmiştir.
msndekartarafnkonumasngmk8.jpg

Buradan:
http://www.speedyshare.com/465674199.html :kahve:

filizim program tamam indirdim ama ip adresini nasıl bulacam karsıdakinin onu da acıklaa tam olsun emeğine sağlık

Başlat çalıştır cmd yazıp daha sonra çıkan yere netstat yazacaksınız.Sonra çıkması lazım.....

Arkadaşlar adres çıkıyor yerel adres diye onu yazın ve start diyin.......................

Msn Messenger Üstünden:
Msnden kişisel Ip için o kişiye resim müzik vb dosya göndermek şart...O dosya inerken başlat-çalıştır-cmd yaz açılan pencerede netstat -n yaz enter de.(aradaki boşluğa dikkat) Ordaki Iplerden 2 haneli olanlara bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa Ip bulunur.Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsan işler zorlaşır.

Hotmail Üstünden :
Hotmail aç options-additional options-Mail display settings-Message headers kısmına gel full işaretle ok de inbox'a geç gelen maile tıkla açıldığında IP gözükür.....
arkadaşlar ip adresini bu şekilde bulabiliriz galiba daha denemedim henüz

Saol canımda bu program içime sinmedi hiç başkasının özeline girme gibi geldi bende sildim:(bu da kul hakkı bir nevi...............

Ama başka türlü işine yarayacak arkadaşlar vardır.Güle güle kullanın.......

Saol canımda bu program içime sinmedi hiç başkasının özeline girme gibi geldi bende sildim:(bu da kul hakkı bir nevi...............

tabiki, içe sinecek bir durum değilki bu. nasıl sizin özelinize birilerine girilmesi sizi rahatsız ediyosa sizde bir başkasının özeline girmiyceksiniz.. şahsen bu bana yapılsa ve ben öğrensem bunu, yapan kişi ömrümce affetmem..

Msn Messenger Üstünden:
Msnden kişisel Ip için o kişiye resim müzik vb dosya göndermek şart...O dosya inerken başlat-çalıştır-cmd yaz açılan pencerede netstat -n yaz enter de.(aradaki boşluğa dikkat) Ordaki Iplerden 2 haneli olanlara bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa Ip bulunur.Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsan işler zorlaşır.

Hotmail Üstünden :
Hotmail aç options-additional options-Mail display settings-Message headers kısmına gel full işaretle ok de inbox'a geç gelen maile tıkla açıldığında IP gözükür.....
arkadaşlar ip adresini bu şekilde bulabiliriz galiba daha denemedim henüz
arkadaslar bunu sadece esınız cocuklarınız ıcın kullanın derim
ip44lkvz4.jpg

evet ama zorunlu olarak bunu öğrenmeleri gereken kişiler de vardır canım.Onlar içinde çok faydalı bence.........

evet ama zorunlu olarak bunu öğrenmeleri gereken kişiler de vardır canım.Onlar içinde çok faydalı bence.........

ne gibi bir zorunluluk?
eşinin yada sevgilisinin karıştırdıklarını öğrenmek içinmi?
öyle bile olsa affedilecek bişi değil bu.. düşünsene, baktı ve zannetiği gibi kötü bir şey olmadığını gördü ve eşi yada sevgilisi bu olayı öğrendi güvenirmi bunu yapan kişiye bir daha..

Hayır ama yalan söyleyen bir kişinin yalanını ortaya çıkarmak için birebir................

Back