Karşılıklı olarak şikayetçi olmak (komşu davası) avukat arkadaşlar varsa bakarsa sevinirim.

anlamıyorum ne düşünüyor ne yyapmaya çalışıyor. Biz hep alttan almaya çabalayan taraf olduk ama sonucu bu olmamalıydı diye düşünüyorum.
Siz altan aldıkca he0 daha fazlasını yapacaktır malesef ki kısır döngü gibi. Bence hakkınızı arayın asla peşini bırakmayın

Israrla neden kapısına gidiyorsunuz ? Yani size zarar verebilir . bahsettikleri gibi kapımıza geliyorlar rahatsız ediyorlar diyebilir. İnat ve ısrar ile kapılarına gitmenizi anlayamıyorum. Eğer akli dengelerinde bir sorun var ise zaten duruşmada açığa çıkacaktır. Olayları atlayarak mı anlatıyorsunuz, artık çok mu normalleştirdiniz okurken bende değişik hisler uyandı.

Bizim altımızda oturanlar da öğretmendi nasıl bir psikolojileri varsa artık
sosyal bilgiler öğretmeni olan bir kadının daha eğitimli, daha sosyal bir insna olmasını beklerim. ama bu kadın aidat için bile gidildiğinde kapısını açmayan bir insan.

bizim yaşadığımız durumları yaşamışsınız çok üzücü gerçekten. bakalım ne olacak..

rabbim hayırlı komşu versin siz o evden çıkın uğralmayın bu neir

ya benim derdim konuşalım gerçekten ses yapmıyorum nolur artık poils çağırıp ev sahibine bizi aratıp durma demek. Gerçekten samimiyetimle gittim hep. çünkü haftanın en az 3 günü kadın ev sahibine bizi arattıyor, arada da polis çağırıyor. biz alt katın ev sahibine de söyledik, evimize gelin buyrun bir gün beraber geçirelim, ne ses oluyor ne ses olmuyor birlikte yaşayıp görelim. belki bu şekilde birbirimizi anlarız diye ama yok onu da kabul etmedile.r

Birde atlamak dediğiniz ne bilmiyorum ama ifedemiz 2 buçuk sayfa tuttu. o kdar daraldım ki anlatmaktan, aslında kısa kesmeye çalışmıştım. burada bile gayet uzun yazmışım.

Tek başına yaşıyor. Acaba arkadaş mı olmak istiyor. Bir gün kek yapıp götürseniz, kahveye falan çağırsanız.

Aaa manyak ayol. Nasıl baş edeceğiniz konusunda fikrim yok ne yazık ki ama eşiniz için endişe etmeyin bişey olmaz bu tür şikayet/davalardan. Zaten suçlu olduğunuzu bile nasıl ispatlayacaklar ki her iftira atan dava açıp kazanamaz ki.

Ögretmendir ama saglam psikolojik tedaviye ihtiyacı var.Böyleleri okullarında da sorunlu diye biliniyor ve kimse birşey yapamıyor zaten.Evsahibi paragöz oldugundan ayin 15 inde para gelecek diye kadına ses cikarmiyor.Acaba kendi cekebilir miydi?Ben onu da cok hatalı buldum.Ne münasebet 3 kere arıyor sizi.Onu bi temiz haşlamak gerekiyor.Ya beni aramayı kes,ya da bu kadıni evden çıkar diye.Evsahibinin telefonunu açmam sanırım bunu dedikten sonra .Ev sahibinzde tam bir bencil,paragöz gibi duruyor.

İş bu raddeye geldiyse artık ses için dikkat etmenize gerek yok.
Çamaşır makinasını da açın, süpürge de yapın.

Bizim alt katımızdakiler çok ses yapıyor. Normalde üst kattan şikayetçi olunur dimi...
Bende ses yaptıkları günün ertesi önce süpürüyorum evi saat 19 da başlıyorum, sonra çamaşır makinasını 22 de açıyorum, sonra kurutma makinasını gece 000 da. Kurutma 3 saat sürüyor sesi düşünün artık gecenin o sessizliği içinde.

Şimdi maaşallah sübhanallah çok düşünceli insan oldular.
Sitede oturduğum için bı kaç kere güvenliğe haber verdik hiç bir gelişme olmayınca yöntemi ben buldum.

Çünkü polislik olsa durum site olduğu için kendileri suçlu çıkacaklar biliyorlar. Ve evden çıkarılacaklar.
Sitelerin böyle güzel yanları var işte.

Merak etmeyin hiç bir şey olmaz, eşiniz boşuna telaş ediyor. Davanız kapanır. Hukuk kendine yetişemiyor, bide bu kıytırık konularla hiç uğramazlar bı de pandemi.

Üstünüzde şu an benim olduğu gibi hiperaktif çocuklu bi aile olmasından daha kötüsü eskiden yaşadığım gibi alt katınızda ruh hastası insanların yaşamasıdır(evet bu konuda kısmetsizim)
Alt katımdaki teyzeyle amca bekar ve yalnız yaşadığım evimde sürekli gürültü olduğunu iddia ediyorlardı. Gürültü de şuydu tabi evde sabahları yürüyormuşum. İşe gitmek için uyanmam gerekiyordu tabi. Ayaklarımla değil de nasıl yürüyeceğimi de bilemiyordum. İkisi de yaşlıydı yığılıp kalırlar diye bi şey de diyemiyordum

Şu an onun öğrencilerine acıdım. Gerçekten ruh hastası gibi biri canlandı gözümde. Size kapıyı açmama nedeni de söyleyecek lafının olmaması bence.

Evinize surekli kayit altina alan kamerami taktirsaniz acaba polis geldiginde ispatiniz olur boylece belki bu durumda polislerde sikayetci olabilirler

Ne olabilir ki, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Lafa bakılmaz somut delil lazım. Tehditin yanında bir de benden zorla 1 milyon aldılar desin o zaman, bir ömür borç ödetsin size.

Evet gerçkten psikoloji bozuk bir kadın. ev sahibinin tek derdi geliri. biz alttan alalım istiyor. bu zamana kadar aldık başımıza bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…