• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karpuz Yenilebilr mi?

AglayanPasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
458
2
46
Diğer
Arkadaslar siz karpuz yiyor musunu? Benim bildigim genellikle temmuz sonu ve agustosta yenilir.Ama bakiyorum heryerde satiyorlar.Alan var. Peki zarari varmidir? Zehirlenme ihtimali falan? Bundan bikac sene once sanirsam karpuzdan zehirlenmistim oyuzden bi korku var bende. Ayrica yakin bi akrabamizda karpuzdan zehirlenmisti. Siz yiyormusunuz?

valla evde var almışlar ama tadı hiç yokkı kaç gundr olduğu gibi duruyo normalde aynı gün tüketilir bizde yani bana sorarsanız almayın en azından bı hazıran gelsn

valla geçen gün süper bi karpuz yedim.
iran karpuzuymuş bunlar, zaten daha buralarda olmamış karpuz, dediler... gerçeğini bilemem.

değil karpuz,mevsiminden önce her türlü meyve ve sebzeyi tüketmemek gerek bence....her yerde şeftaliyi görüyorum ama yine de sabırla zamanını bekliyorum....

bugün aldık yedik valla akşam yemeğinde çokta lezzetliydi ama zarar olarak bilemem

karpuzdan zehirlenme ilk kez duydum. ama karpuz değil hiç bir meyveyi zamanından önce yememeli. arkadasın dediği gibi meyveler cıkmış, görüyorum ama doğal olanı çıkana kadar sabretmek zorundayım.

Back